Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Lampisteria Cid


Contacta-hi

lampisteriacid@hotmail.com

Telèfon

665379687

Adreça

Avda. Montserrat, 51

Població

Pineda de Mar

Les xarxes socials de Lampisteria Cid

Facebook

Descripció

Lampisteria Cid: Experts en Serveis Integrals de Construcció i Reforma

A Lampisteria Cid, la nostra passió és oferir solucions integrals per a les teves necessitats de construcció i reforma. Amb una trajectòria sòlida i un equip altament capacitat, ens enorgullim d’oferir serveis d’alta qualitat en lampisteria, electricitat, calefacció, aire condicionat, cuines i gas. Permet-nos presentar-te el que ens distingeix:

  1. Lampisteria Professional: Els nostres tècnics especialitzats en lampisteria garanteixen instal·lacions segures i eficients. Des de la instal·lació de canonades fins a la reparació de fuites, estem aquí per resoldre qualsevol problema relacionat amb l’aigua i el gas.
  2. Electricitat Fiable: L’electricitat és essencial en qualsevol llar o negoci. Els nostres electricistes certificats s’encarreguen d’instal·lacions, reparacions i millores elèctriques. La teva seguretat és la nostra prioritat!
  3. Calefacció i Aire Condicionat: Mantingues la teva llar còmoda durant tot l’any. Oferim serveis d’instal·lació, manteniment i reparació de sistemes de calefacció i aire condicionat. No importa la temporada, estem aquí per ajudar-te.
  4. Experiència Comprovada: Amb més de 20 anys d’experiència, hem treballat en una àmplia varietat de projectes. Des de petites reformes fins a grans construccions, hem demostrat la nostra habilitat i compromís.
  5. Atenció Personalitzada: Cada client és únic. Escoltem les teves necessitats i dissenyem solucions a mida. El nostre objectiu és superar les teves expectatives i oferir-te resultats excepcionals.
  6. Compromís amb la Qualitat: Utilitzem materials de primera qualitat i seguim les millors pràctiques de la indústria. La teva satisfacció és la nostra recompensa.

Lampisteria Cid és sinònim de confiança, professionalisme i excel·lència. Si busques un equip fiable per als teus projectes de construcció i reforma, contacta amb nosaltres avui mateix! Visita'ns per obtenir més informació o truca’ns al telèfon. Estem aquí per fer realitat les teves idees. 💡🔥❄️


Aquest anunci patrocinaTambé et pot interessarGuia comercial del Vallès