Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Parquets Sant Cugat


Visita'ls

parquetssantcugat.com/

Contacta-hi

[email protected]

Telèfon

607217834

652415791

Adreça

C/ Lluis Companys 7

Població

Sant Cugat del Vallès

Les xarxes socials de Parquets Sant Cugat

Facebook

Descripció

Parquets Sant Cugat: especialistes en el sector del parquet així com de la pintura.

A Parquets Sant Cugat, tenen un gran ventall de catàleg de la millor qualitat. A més, compten amb personal especialitzat en terres de parquet que t'assessoraran en tot moment. Instal·len i reparen sòls de parquet així com tarimes d'interior que no requereixen obra de fàcil i ràpida instal·lació. Parquets Sant Cugat disposen d'un ampli catàleg de tarimes d'exterior per piscines o jardins.

Serveis:

  • Parquet encolat: És un tipus de parquet que permet reduir molt el seu dinamisme i resulta molt segur i estable, facilitant-ne la posterior reparació i esmorteint molt bé els sorolls de les petjades.
  • Parquet flotant: És un tipus de terra de fusta que pot ser massís o multicapa i s'instal·la sobre diferents tipus de terra.
  • Parquet Sintètic: El parquet sintètic ofereix molts avantatges, entre els quals destaquen els preus molt econòmics, un manteniment molt senzill, una instal·lació ràpida i sense necessitat d'obres, una gran resistència a l'abrasió i al desgast.

Altres serveis:

  • Manteniment i restauració de parquet: Com a instal·ladors professionals de terres de parquet i tarimes, parquets Sant Cugat també reparen la fusta tacada, ratllada, sense brillantor. Si tens necessitats especials, també t'ajudaran a resoldre-les d'una manera àgil i solvent aconseguint el resultat desitjat.
  • Treballs de pintura: Parquets Sant Cugat, també tenen professionals del sector encarregats de pintar el local, habitatge... Tant per comunitats com a particulars.

On trobar-los? Parquets Sant Cugat tenen oficines a Sant Cugat del Vallès, Sabadell i Terrassa amb el personal més qualificat del sector.


També et pot interessarRep les notícies d'última hora

Guia comercial del Vallès