Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Gestior Químics


Visita'ls

gestiorquimics.com

Contacta-hi

gestiorquimics@gestiorquimics.com

Telèfon

937143469

Adreça

Plaça Sant Joan, 7

Població

Castellar del Vallès

Les xarxes socials de Gestior Químics

Instagram

Descripció

Estàs preocupat per les plagues a casa teva? Descobreix com podem ajudar-te a resoldre aquest problema. Gestior Químics, el teu aliat en el control de plagues i desinfecció a Castellar del Vallès.

Què oferim?

  • Control de plagues urbanes: Mosquits, formigues, paneroles... Tenim la solució per a tot tipus de plagues que puguin afectar la teva llar o negoci.

  • Tractaments contra la COVID-19: Seleccionem la millor tècnica per desinfectar qualsevol tipus d'espai, amb un impacte mínim a l'activitat de l'empresa.

  • Neteja i desinfecció d'arxius i documents: Corregim patologies que afecten els teus documents, com fongs, bacteris i insectes. Mantingues els teus arxius segurs i en perfecte estat.

  • Corcs i tèrmits: Disposem d'un departament tècnic especialitzat en el tractament d'organismes xilòfags com els corcs i els tèrmits, que poden afectar les estructures dels edificis i el teu patrimoni en general.

 

Confia en nosaltres per a mantenir la teva llar o empresa lliure de plagues. Amb anys d'experiència i un equip de professionals qualificats, et proporcionarem els millors serveis en control de plagues i desinfecció.


També et pot interessarGuia comercial del Vallès