Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Extintors Casaucau


Visita'ls

extintorscasaucau.com

Contacta-hi

extintorscasaucau@gmail.com

Telèfon

683 608 282

Adreça

C/dels arbres, 1, 2n 2a

Població

Esparreguera

Les xarxes socials de Extintors Casaucau

Facebook

Instagram

Descripció

Subministrament, instal·lació i manteniment d'equips contraincendis a Esparraguera

Protegeix-te contra els incendis amb Exintors Casaucau a Esparraguera

Som una empresa líder en serveis de protecció contra incendis amb més de 15 anys d'experiència al sector. El nostre personal especialitzat t'ofereix el millor servei en venda, recàrrega i manteniment d'extintors, així com en la comercialització de tot tipus d'equips contra incendis amb la millor garantia del mercat.

Els nostres serveis inclouen:

  • Extintors: Posem a la teva disposició una àmplia gamma d'extintors d'incendis que extingeixen el foc interrompent principalment la reacció química del triangle del foc (oxigen, calor i combustible). Amb els nostres extintors, estaràs preparat per afrontar qualsevol emergència.
  • Detecció i Alarma: Dissenyem, instal·lem, mantenim i/o desenvolupem sistemes de detecció d'incendis, extinció d'incendis i control d'incendis. També disposem de sistemes i equips de comunicació relacionats amb incendis per a una resposta ràpida i eficaç en cas d'emergència.
  • Manteniment: Realitzem el manteniment preventiu dels teus equips contra incendis, extintors i sistemes de detecció i alarma, complint amb les diferents normatives exigides per la Llei Espanyola. Amb Exintors Casaucau, la teva seguretat és la nostra prioritat.

Gaudeix de la tranquil·litat de saber que estàs protegit enfront dels incendis. El nostre servei és 100% garantit, amb atenció immediata. 


També et pot interessarGuia comercial del Vallès