Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

TaCuina - Santos Cerdanyola


Visita'ls

tacuina.com

Contacta-hi

[email protected]

Telèfon

936 92 93 52

Adreça

Carretera de Barcelona, 173

Població

Cerdanyola del Vallès

Les xarxes socials de TaCuina - Santos Cerdanyola

Facebook

Instagram

Linkedin

Descripció

¿Alguna vegada t'has preguntat com seria tenir una cuina dissenyada especialment per a tu, adaptada al teu estil de vida i necessitats?

A TaCuina, som el Distribuïdor Oficial de Cuines Santos a Cerdanyola, i som aquí per a convertir aquesta pregunta en una realitat impressionant.

Al nostre estudi de disseny de cuines ubicat al Vallès, creiem que cada cuina és un projecte únic, i ens apassiona crear espais que reflecteixin la personalitat i les necessitats dels qui els habiten. La nostra missió és oferir un servei exclusiu i personalitzat que s'adapti als teus requeriments específics.

Amb més de 30 anys d'experiència en el sector de la reforma i interiorisme, som especialistes en projectes de reformes de cuines i banys. Però la nostra experiència va més enllà.

Què oferim?

Venda de mobiliari de cuina i bany de disseny: Representem marques que garanteixen la màxima qualitat en cada peça, assegurant que el teu espai sigui una obra d'art funcional.

Assessorament personalitzat: El nostre equip tècnic està compromès a orientar-te i assessorar-te en cada pas del procés per a assegurar-te el millor projecte possible.

Projectes d'obra nova i rehabilitació: Des de la concepció del projecte fins a la direcció facultativa de l'obra, estem amb tu en cada etapa del camí per a garantir que la teva visió es materialitzi.

Banys, espais per a relaxar-se: No sols dissenyem cuines excepcionals, sinó que també creguem banys que fusionen disseny, funcionalitat i innovació perquè siguin llocs de relaxació i comoditat.

A Tacuina, no sols creem cuines i banys, creem experiències. El teu espai ha de ser un reflex de la teva personalitat i estil de vida, i som aquí per a fer-ho realitat.

Estàs llest/a per a transformar el teu espai vital en quelcom realment especial?

 
 


Aquest anunci patrocinaTambé et pot interessarRep les notícies d'última hora

Guia comercial del Vallès