Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Ainfar - Instal·lacions Farell


Visita'ls

ainfar.net

Contacta-hi

info@ainfar.net

Telèfon

937450593

Adreça

C/ Calassanç, Duran, 39

Població

Sabadell

Les xarxes socials de Ainfar - Instal·lacions Farell

Instagram

Descripció

Ainfar S.L: Experts en Instal·lacions.
 

Per què triar Ainfar?

  • Experiència de més de 50 anys: Ainfar ha estat liderant el camp de les instal·lacions elèctriques, lampisteria, gas, calefacció, climatització i energies renovables durant dècades. La nostra trajectòria parla per si mateixa.
  • Compromís amb la qualitat: En Ainfar, la qualitat és la nostra prioritat. Cada projecte que emprenem s'executa amb precisió i excel·lència.
  • Sostenibilitat i ecoamigabilidad: Estem compromesos amb un futur més verd. Les nostres solucions d'energies renovables, com a panells solars i eficiència energètica, ajuden a preservar el medi ambient.

Els nostres Serveis

  • Instal·lacions Elèctriques: Des de petites reparacions fins a projectes industrials, comptem amb un equip capacitat per a manejar qualsevol desafiament elèctric.

  • Lampisteria i Gas: Solucions de confiança per a les teves necessitats de lampisteria i gas. No més fugides ni problemes!

  • Calefacció i Climatització: Mantingues la teva llar o negoci còmode en totes les estacions. *Ainfar instal·la sistemes de calefacció i aire condicionat eficients.

  • Energies Renovables: Vols reduir la teva petjada de carboni? *Ainfar ofereix solucions sostenibles, com a panells solars i sistemes d'energia aerotèrmia i geotèrmia.

El nostre Compromís

- En Ainfar, no sols construïm instal·lacions, sinó també relacions duradores amb els nostres clients. Som el teu soci de confiança en el camí cap a un futur més brillant i ecològic.

Visita el nostre lloc web oficial per a obtenir més informació: Ainfar.


Aquest anunci patrocinaTambé et pot interessarGuia comercial del Vallès