Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Sabadell viatja al passat amb la Fira Medieval 2024

24 Abril 2024 Redacció: Yaiza Miranda

Imatges: Medievalia, iSabadell

Població: Sabadell


Més de 800 parades, justes medievals, espectacles d'aus rapaces i tallers infantils ompliran el centre històric de la ciutat del 17 al 19 de maig

Els dies 17, 18 i 19 de maig, el centre històric de Sabadell es transformarà en un escenari medieval gràcies a la celebració de la Fira Medieval 2024, un esdeveniment organitzat per l'associació Amics de Medievàlia que promet transportar els visitants a una època de cavallers, dames i comerciants.

Més de 800 parades d'artesania, alimentació i begudes envairan els carrers i places adjacents al Mercat Central, oferint una àmplia varietat de productes per a tots els gustos. Els visitants podran trobar des d'espases i armadures fins a formatges, embotits i dolços típics de l'època medieval.

Un infinit d'activitats per a totes les edats

La Fira Medieval de Sabadell no es limita a la venda de productes. Al llarg dels tres dies de celebració, es desenvoluparà un complet programa d'activitats per a totes les edats. Justes medievals, espectacles d'aus rapaces, música en viu, tallers infantils, mostres d'oficis antics i recreacions històriques són només algunes de les propostes que amenitzaran l'esdeveniment.

Un viatge a través de la història

Per als amants de la història, la Fira Medieval de Sabadell serà una oportunitat única per conèixer com era la vida a l'edat mitjana. Es representaran recreacions històriques de fets ocorreguts a la ciutat, i hi haurà exposicions i xerrades informatives sobre diferents aspectes de l'època.

Informació pràctica

  • Dates: 17, 18 i 19 de maig de 2024
  • Horari: De 10:00 a 22:00 hores
  • Ubicació: Al voltant del Mercat Central de Sabadell
  • Organitza: Amics de Medievàlia
  • Entrada gratuïta

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

sabadell

Guia comercial del Vallès