Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

FRESGRUP


Visita'ls

www.fresgrupobresiserveis.com

Contacta-hi

administracion@fresgrup.com

Telèfon

931130931

656977827

656977827

Adreça

Carrer de la Metal·lúrgia, 7

Població

Mollet del Vallès

Les xarxes socials de FRESGRUP

Facebook

Descripció

T'agradaria transformar la teva llar, el teu local comercial o la teva empresa?

Som una empresa amb més de 30 anys d'experiència en obres i reformes a Mollet del Vallès, Barcelona.

Realitzem reformes integrals en habitatges, locals comercials, negocis... així com construccions de vivendes unifamiliars, manteniments i treballs en comunitats de veïns, en definitiva tot el relacionat amb la construcció.

Us facilitem tot el necessari per a la reforma integral de la vostra llar, des d'un estudi de decoració i disseny fins a l'execució de tot tipus d'instal·lacions i acabats. Tramitem tot tipus de llicències, dissenys i planols.

Treballem amb contracte d'obra, de manera que abans de començar deixem estipulats els termes, terminis, qualitat i garantia.

Comptem amb un equip de professionals qualificats que us assessorarà en tot moment.

Consulti'ns i demaneu pressupost sense compromís.

Serveis:

  • Comerços 

Voleu fer alguna reforma al vostre local comercial, canviar la decoració o la distribució d'espais?

No ho dubteu i compteu amb nosaltres. Portem a terme la reforma del vostre comerç, cuidant fins al més mínim detall, acondicionem el vostre local comercial adaptant-nos a les vostres necessitats sense perdre de vista tant la identitat corporativa de la marca com el disseny i l'execució d'obres.

El nostre projecte de reforma de locals comercials compta amb un valor afegit, i és el curt espai de temps dedicat a l'execució de l'obra.

Comptem amb dissenyadors propis i personal qualificat que pot ajudar-vos a crear l'ambient que necessiteu. Ens ocupem de l'execució de reformes "claus en mà", que significa la realització del projecte i la seva construcció o reforma resolent totes les gestions necessàries fins a arribar a una correcta execució, dins dels màrgens estipulats pel client.

  • Eliminació d'amiant

Estem especialitzats en realitzar l'eliminació i retirada d'amiant, complint rigorosament amb tota la normativa vigent actual.

Eliminació de tubs, baixants, canonades, teulades i cobertes... amb Fresgrup tindràs les millors garanties de seguretat, protegint la salut de les persones i respectant el medi ambient i tot el seu entorn.

Comptem amb un equip humà altament qualificat i responsable, per dur a terme aquests treballs. Ens encarreguem de totes les gestions necessàries per a la correcta realització de la seva retirada.

Contacta amb nosaltres i t'assessorarem personalment, sobre aquest tipus de treballs.

  • Indústria

Si estàs pensant en fer una reforma a la teva empresa o centre de negocis, ja sigui parcial o integral, nosaltres podem ajudar-te, ampliem i modifiquem els espais, atenent sempre a les teves necessitats.

En l'actualitat i a causa de la necessitat d'optimitzar espais, cada vegada és més freqüent recórrer al pladur o els falsos sostres.

Entre les principals característiques dels sostres desmuntables hi ha la seva funcionalitat i versatilitat o capacitat d'adaptació a diferents tipus de construccions i ambients, així com la seguretat que proporcionen.

A Fresgrup també realitzem reformes d'oficines, creem un espai eficient de treball adaptat als teus interessos.

Si vols obrir noves oficines o reformar les que ja tens, no et preocupis, nosaltres ens ocupem de tot, des del disseny fins a l'execució completa de l'obra.

A més apostem pels sistemes contra incendis com un mètode senzill i eficaç per detectar un incendi i evitar o reduir al màxim els seus efectes en qualsevol tipus d'edificació.

  • Instal·lacions

A Fresgrup som especialistes en la instal·lació i manteniment d'instal·lacions elèctriques, d'aigua i fontaneria, calefacció, climatització i aire condicionat...

Projectem i realitzem les instal·lacions tant d'il·luminació com elèctriques.

També ens ocupem del manteniment de la distribució d'aigua tant per a l'ús domèstic com per a l'industrial.

Disposem dels millors equips en climatització i aire condicionat per oferir-te sempre la millor solució.


També et pot interessarGuia comercial del Vallès