Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Consulta del Cens Electoral per a les Eleccions al Parlament Europeu ja disponible

26 Abril 2024 Redacció: puntvalles.cat

Imatges: Ajuntament de Granollers

Població: Granollers



A partir del proper dilluns, 22 d'abril, i fins al 29 d'abril, els ciutadans de Granollers tindran l'oportunitat de revisar les llistes provisionals del Cens Electoral per a les imminents Eleccions al Parlament Europeu, programades pel 9 de maig de 2024. Aquesta fase de consulta permetrà als electors verificar les seves dades i presentar reclamacions si detecten qualsevol irregularitat.

Les revisions del cens es podran realitzar presencialment a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania (OAC), ubicada al carrer de Sant Josep, 7. Per a aquells que prefereixin una opció més còmoda, també està disponible la consulta en línia mitjançant l'ús de certificat digital a través de la plataforma seuelectronica.granollers.cat.

Horaris d'atenció a l'OAC:

  • Amb cita prèvia: De dilluns a dijous, de 8:30 a 19:00 h, i divendres de 9:00 a 14:00 h.
  • Sense cita prèvia: De dilluns a dijous, de 8:30 a 15:00 h, i divendres de 9:00 a 14:00 h.

Es recomana als votants que aprofitin aquest període per assegurar-se que les seves dades estan correctes i actualitzades, evitant així problemes el dia de les eleccions. Recordem que el termini per prendre torn presencial és fins a mitja hora abans del tancament de l'oficina.

Aquesta iniciativa destaca la importància de la transparència i l'accessibilitat en el procés electoral, garantint que tots els ciutadans tinguin la possibilitat de participar de manera informada i segura en els pròxims comicis europeus.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

granollers

Guia comercial del Vallès