Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Jordi Turull, líder destacat de Junts, hospitalitzat per complicacions cardíaques

26 Febrer 2024 Redacció: puntvalles.cat

Imatges: ACN

Població: Parets del Vallès



Jordi Turull, líder destacat de Junts, ha estat ingressat a l'hospital després de patir una crisi cardíaca, segons informa el diari digital Catalunya Avui. El partit ha confirmat la notícia en un comunicat oficial. Metges especialitzats de l'Hospital de Bellvitge han iniciat un procediment de cateterisme per avaluar la seva condició.

Amb 57 anys d'edat, Turull ha estat un peça clau dins de Junts des del juny del 2022, quan va assumir el càrrec de secretari general. Abans de la seva etapa com a líder del partit, va ocupar el càrrec de conseller de la Presidència i portaveu del Govern durant l'administració de Carles Puigdemont. La seva trajectòria va prendre un gir dramàtic amb la seva implicació en el procés de l'1-O, fet que el va portar a ser empresonat i posteriorment jutjat.

L'any 2021 va veure una llum d'esperança amb el seu indult per part del govern espanyol sota l'administració de Pedro Sánchez. Ara, mentre Turull s'enfronta a aquesta situació de salut, les seves companyes i companyes de partit esperen una ràpida recuperació i estan atentes a la seva evolució.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

parets del vallès

Guia comercial del Vallès