Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

El regidor cessat a Sabadell, Jesús Rodríguez, denuncia a fiscalia unes presumptes irregularitats del govern local

12 Maig 2023 Redacció: puntvalles.com

Imatges: Ràdio Sabadell

Població: SabadellAcusa l'executiu d'obstruccionista davant la petició d'investigació dels fets i reclama a l'alcaldessa una rectificació

El regidor cessat de Sabadell, Jesus Rodríguez, ha presentat una denuncia la a fiscalia perquè investigui les irregularitats que va assegurar que podien haver comès el govern local.

En un comunicat, l'ex tinent d'alcalde de Marta Farrés, acusa al consistori d'obstruccionista per no donar suport a la creació d'una comissió d'investigació per abordar els contractes amb l'empresa Smatsa, l'encarregada de la recollida de la brossa, així com l'aparcament de la plaça Doctor Robert. En aquest context, Rodríguez retreu, també, que el consistori no ha traslladat la informació relativa a les seves sospites, i també lamenta que Farrés no hagi corregit la seva decisió, com ell demanava.

Recordem que Farrés, el va cessar del seu càrrec el passat mes de març després de comunicar-li que no comptava amb ell per configurar les llistes electorals del PSC, i va ser quan, segons la formació, ell es va mostrar violent. Per això, l'alcaldessa el va denunciar per amenaces i coaccions, fets que segons l'exregidor no són certs.

"Es constata la postura obstruccionista per aclarir les presumptes irregularitats, motiu pel qual m'he vist obligat a presentar a la fiscalia de Sabadell l'oportú a denúncia acompanyada del dossier informatiu corresponent, perquè s'investiguin les possibles irregularitats i es depurin, en cas necessari, les responsabilitats corresponents", assenyala el text. La denúncia de Rodríguez se suma a la que va presentar aquesta mateixa setmana ERC, partit que va impulsar la celebració d'un ple monogràfic sobre l'afer i que reclamava crear una comissió d'investigació, però que no va acabar prosperant.

En un comunicat, el PSC assegura que Rodríguez "no té cap credibilitat" en la seva intenció de denunciar el cas a fiscalia: "Va ser precisament l'alcaldessa, Marta Farrés, qui el mateix dia que va patir les amenaces i coaccions de l'exregidor les va denunciar".

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

sabadell

Guia comercial del Vallès