Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

A Sant Antoni de Vilamajor, el pacte de govern es trenca i PUSA es queda fora

30 Desembre 2023 Redacció: puntvalles.cat

Imatges: Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Població: Sant Antoni de Vilamajor



L'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor ha trencat el pacte de govern amb el Partit de les Urbanitzacions de Sant Antoni (PUSA). Els tres regidors de PUSA, Ferran Calvera Cabeza, Ricard Mañé del Pino i Carla Rosado Miras, han estat cessats de les seves funcions.

La decisió, presa per l'alcalde, Raül Valentín i del Valle, es justifica per les "reiterades mostres de deslleialtat" de PUSA, que van començar a ser evidents en el Ple extraordinari del mes d'octubre.

En aquest ple, PUSA va votar en contra de la modificació de les Ordenances Fiscals per a l'exercici 2024. També va presentar peticions desorbitades pel Pressupost Municipal de l'exercici 2024.

Les àrees que fins ara gestionaven els regidors de PUSA seran assumides per l'alcalde fins que es determini definitivament quin regidor o regidora se'n farà càrrec.

L'alcalde ha manifestat que, després de governar amb aquest pacte durant quatre anys i mig, i després de la bona feina feta en circumstàncies sobrevingudes realmente complicades, mereixia un final diferent.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

sant antoni de vilamajor

Guia comercial del Vallès