Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

FusterGüell celebra 20 anys d'èxit i compromís amb el creixement empresarial

7 Maig 2024 Redacció: puntvalles.cat

Imatges: FusterGüell

Població: GranollersDues dècades d'assessorament integral, innovació i servei excepcional al client

En el món empresarial, cada fita és una celebració de dedicació, perseverança i visió. Aquest any, ens enorgulleix commemorar el vintè aniversari de FusterGüell, una fita que marca dues dècades de compromís indestructible amb el creixement empresarial, la innovació i el servei excepcional al client.

Tot va començar el 2004, quan el visionari Jordi Fuster va fundar Fuster Espai d'Assessorament amb una missió clara: impulsar el desenvolupament empresarial a la regió del Vallès Oriental. Amb determinació i dedicació, l'empresa es va convertir ràpidament en un referent en assessorament integral per a empreses locals, oferint solucions personalitzades i expertes per a cada necessitat empresarial.

Un Viatge de Creixement i Expansió

El camí de FusterGüell cap a l'èxit no va estar exempt de desafiaments, però cada obstacle va ser una oportunitat per créixer i evolucionar. El 2012, l'empresa va fer un pas audaç cap a la internacionalització amb l'obertura de la seva delegació a Pequín, Xina, responent així a les necessitats globals dels seus clients i establint la seva presència en un mercat emergent clau.

La consolidació i el creixement van continuar el 2013 amb la fusió amb 'Gabinete Güell', una unió estratègica que va ampliar la gamma de serveis oferts per l'empresa i va reforçar la seva posició com a assessoria multidisciplinària de confiança. Aquesta fusió no només va sumar talent i experiència, sinó que també va marcar l'inici d'una nova etapa d'expansió.

Una Trajectòria d'Èxits i Assoliments

Els anys seguents van estar marcats per un creixement constant i la recerca incansable de l'excel·lència. El 2015, l'absorció d'Afabia' i el 2017, la incorporació de Josep M. Noguera com a soci, van ser fites significatives que van reafirmar el compromís de FusterGüell amb la innovació i l'excel·lència en el servei.

Mirant cap al Futur amb Optimisme

En celebrar el nostre vintè aniversari, mirem cap al futur amb gratitud pels assoliments del passat i amb entusiasme pel qual està per venir. En els últims anys, hem experimentat un creixement sense precedents, amb un augment del 50% en la inversió en tecnologia i innovació, així com un impressionant increment del 46% en el nombre d'empleats.

L'obertura d'una nova oficina a Cardedeu és testimoni del nostre compromís continu amb l'expansió i el servei localitzat a les nostres comunitats. Ens enorgulleix ser part del teixit empresarial de Catalunya i estem compromesos a continuar sent un soci fiable i un motor de creixement per a les empreses de la regió.

Celebrant 20 Anys d'Èxit Junts

El 3 de maig de 2024, celebrarem aquest important èxit a Barcelona, al Gran Hotel La Florida, de 20:00 h a 00:00 h. La presència de distingits convidats, inclosa la segona tinent d'alcalde i la regidora de promoció econòmica de l'Ajuntament de Granollers, la gerent de l'Associació Professional de Tècnics Tributaris de Catalunya i Balears de Catalunya i la premsa local, farà d'aquesta ocasió una celebració veritablement memorable.

L'acte va començar a les 20:00 h a la terrassa amb un còctel de benvinguda acompanyat dels aperitius. A continuació vam iniciar l'acte commemoratiu amb un discurs de Jordi Fuster, fundador i director general de FusterGüell, seguit per unes paraules de la Gemma Giménez segona tinenta d'alcalde de l'ajuntament, en representació de l'Ajuntament de Granollers. I per acabar, un obsequi en nom de l'Associació Professional de Tècnics Tributaris de Catalunya i Balears (APttCB) entregat per la Lourdes Melero, gerent i bona amiga de FusterGüell. També, treballadors i amics van voler commemorar aquesta data amb l'entrega d'una placa commemorativa als fundadors de FusterGüell Jordi F. i Marta G. que va ser una sorpresa i va ser molt celebrada pels mateixos protagonistes.

Després vam poder gaudir d'un sopar de gala a l'altura dels 20 anys celebrats tal com prometia el Gran Hotel La Florida. I per acabar un espectacle improshow que va fer-nos riure a tots fins al final.

FusterGüell, la nostra història està marcada pels èxits compartits amb els nostres clients, col·laboradors i comunitats. A mesura que ens embarquem en la pròxima dècada del nostre viatge empresarial, renovem el nostre compromís de continuar sent líders en assessorament empresarial, impulsats per la passió, la integritat i l'excel·lència en tot allò que fem.

Gràcies per ser part del nostre viatge de 20 anys i esperem celebrar molts més èxits junts en el futur!

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

granollers

Guia comercial del Vallès