Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Centre Brugat


Visita'ls

www.centrebrugat.cat

Contacta-hi

[email protected]

Telèfon

722163278

Adreça

Plaça Sant Roc, núm. 4, 1 pis

Població

Sabadell

Les xarxes socials de Centre Brugat

Facebook

Instagram

Descripció

Vols gaudir dels avantatges d'un logopeda a Sabadell?

Som un centre socioeducatiu, especialitzat a detectar, tractar i prevenir les dificultats de la comunicació, la parla i el llenguatge, així com les dificultats o trastorns d'aprenentatge que es poden trobar els infants i els adolescents al llarg de la seva vida acadèmica.

Ens dediquem a ajudar a les persones a superar les dificultats que es van trobant en la seva vida escolar i en l'aprenentatge. El nostre objectiu és buscar i oferir les eines i estratègies personalitzades per a superar els obstacles.

Paral·lelament, es realitza un acompanyament i assessorament a la xarxa d'agents educatius que formen part del seu desenvolupament, amb l'objectiu de potenciar les capacitats i les habilitats per ser competent en totes les dimensions que afecten en l'aprenentatge.

Es fa una avaluació personalitzada i es presenta la diagnosi, si s'escau. També dissenyem un Pla de Treball individualitzat on s'exposen els objectius, la metodologia a seguir per portar a terme la reeducació. Hi ha un acompanyament i assessorament familiar, i en els casos concrets que ho requereixin, també es fa assessorament escolar.

Per altra banda, els professionals de la psicopedagogia, són els que donen les respostes adequades als trastorns o dificultats que sorgeixen en el procés d'ensenyament-aprenentatge, com per exemple:

  • TDA/TDAH, Trastorn per dèficit d'atenció (amb Hiperactivitat o sense)
  • Dislèxia (trastorn de l'aprenentatge de la lectura i l'escriptura)
  • T.E.A (Trastorn de l'Espectre Autista)

S'acompanya a la persona en tot el moment de l'avaluació i el treball d'oferir estratègies per a potenciar totes les capacitats i habilitats, a l'hora que es dissenyen materials específics per assolir els objectius.


També et pot interessar



Rep les notícies d'última hora

Guia comercial del Vallès