Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Residència Can Caló


Visita'ls

www.cancalo.cat

Contacta-hi

[email protected]

Telèfon

93 844 18 00

Adreça

C/Major, 11

Població

Aiguafreda

Les xarxes socials de Residència Can Caló

Facebook

Instagram

Descripció

Busques una residència al Vallès?

A la Residència Can Caló d'Aiguafreda acompanyen i eduquen a les persones i els seus familiars en un envelliment actiu on, a més de tenir un bon estat de salut, se sentin com a casa.

Can Calo, és una residència pensada per mantenir i millorar l'estat físic i de salut dels seus residents.

Consta d'una superfície de 1208 m² distribuïts en tres plantes, ben comunicades amb ascensor i dues escales amb molta llum natural.

La recepció, el menjador, els banys comuns, els despatxos, la cuina, la capella, tanatori, tres sales d'activitats, sis habitacions, se situen a la planta baixa juntament amb un jardí interior i sortida al jardí exterior.

A la segona planta hi ha sis habitacions, de les quals tres disposen de terrassa pròpia.

La casa té 8 habitacions individuals i 14 dobles. Totes les habitacions disposen de bany propi, finestra, wifi, calefacció i aire acondicionat en algunes d'elles per la seva ubicació.

Al jardí, hi trobem els espais de bugaderia, gimnàs i magatzem.

 

Serveis de la residència Can Calo:

Compten amb una cuina pròpia amb un menú que està supervisat per una responsable higienicosanitària i una dietista. Cada menú està adaptat a les necessitats dels residents.

Can Calo, té cura de la roba dels residents i la pròpia de la llar és per això que hi ha una bugaderia pròpia i personal intern i extern que s'encarreguen de la neteja de les instal·lacions.

Hi ha un servei religiós amb capella pròpia i cada quinze dies es fa missa pel capellà d'Aiguafreda.

La residència compta amb un centre de dia que està integrat amb professionals i espais comuns. Els usuaris s'integren al funcionament i a les activitats de la casa, amb àpat o sense.

Disposen de servei extern de podologia i perruqueria

Disposa de wifi i aire acondicionat als espais comuns i a algunes habitacions.

Amb opció d'estades temporals sempre que hi hagi disponibilitat de llit. Rehabilitació postoperatòria, temporada de vacances, per sobrecàrrega del cuidador.

Activitats de la residència Can Calo:
Les activitats ajuden a la integració dels usuaris a la residència i a relacionar-se amb altres residents emocionalment i socialment.

Les activitats es divideixen en:

 • Amb finalitat terapèutica:
  • Rehabilitació
  • Tallers de psicomotricitat fina i gruixuda
  • Tallers d'estimulació cognitiva, memòria i estimulació basal.
 • Amb finalitat lúdica:
  • Lectura
  • Música
  • Bingo
  • Jocs de taula
  • Jocs motrius com les bitlles
  • Cine
  • Pintura
  • Manualitats

La residència d'Aiguafreda, compta amb un equip de professionals en el sector, des d'auxiliars de geriatria que assisteixen al resident les 24 hores durant tot l'any de manera individualitzada, metges, infermers que estan disponibles les 24 hores, fisioterapeuta que assisteixen diàriament de forma individual o amb tallers col·lectius, psicòleg que visita tres dies a la setmana i que ajuda amb l'estimulació cognitiva individual i col·lectiva, terapeuta ocupacional que s'encarrega del suport en les activitats bàsiques de la vida diària, educadora social que dinamitza l'activitat sociocultural, treballadors socials, cambrers, cuiners i personal de neteja i budagueria, per garantir la màxima qualitat en el seu servei!


També et pot interessarRep les notícies d'última hora

Guia comercial del Vallès