Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Pedro Sánchez serà a Montmeló amb Salvador Illa, a l'esperada festa de la rosa

30 Abril 2024 Redacció: puntvalles.cat

Imatges: ACN

Població: Montmeló



El pròxim dissabte, Montmeló serà l'escenari de la celebrada festa de la rosa, un esdeveniment anual clau per al PSC a les comarques del Vallès Oriental i del Moianès. Aquest any, l'acte comptarà amb la presència destacada de Pedro Sánchez, president del govern espanyol, qui reafirmarà el seu compromís polític després de confirmar aquest dilluns que continuarà al capdavant del Govern.

La jornada festiva tindrà lloc als idíl·lics jardins de la Torreta, iniciant-se a les 11:30 h. Sánchez, acompanyat de Salvador Illa, actual candidat a la presidència de la Generalitat pel PSC, seran els protagonistes de l'acte. Tots dos lideraran un dia carregat d'activitats polítiques i socials, que promet reforçar els vincles amb la militància i simpatitzants.

Amb l'anticipació d'un ambient cordial i comunitari, els assistents podran gaudir d'un menú festiu que inclou amanida, fideuà i postre, tot per un preu accessible de 5 euros. A més, el programa de l'acte inclou discursos de figures clau com Pere Rodríguez, alcalde de Montmeló; Conchi Jiménez, candidata al Parlament; Pedro Sánchez, i Salvador Illa.

L'event reforça el suport mutu entre Sánchez i Illa, subratllant la unitat i la força del partit a Catalunya, en un moment clau per a la política catalana i espanyola. Aquesta festa de la rosa no només serà un punt de trobada per als fidels del PSC sinó també una finestra cap a les estratègies futures del partit en el panorama polític actual.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

montmeló

Guia comercial del Vallès