Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Els Diables de Terrassa celebren el seu 43è aniversari amb una Diada plena de foc, cultura popular i activitats per a tots els públics

16 Maig 2024 Redacció: Yaiza Miranda

Imatges: Diables de Terrassa

Població: TerrassaFoc, música i cultura popular ompliran els carrers de Terrassa el cap de setmana del 17 i 18 de maig

Diables de Terrassa es prepara per celebrar el seu 43è aniversari i la XXVII Diada amb un cap de setmana ple d'activitats per a tots els públics. Els pròxims dies 17 i 18 de maig, els carrers del centre de la ciutat s'ompliran de foc, música i cultura popular.

Divendres 17 de maig

La festa començarà el divendres amb una cercavila que recorrerà diversos carrers del centre de la ciutat. La cercavila, que començarà a les 19 h al Restaurant TecaVins (rambla d'Ègara), comptarà amb la participació de diverses colles de cultura popular de Terrassa, acompanyades de tabalers i músics.

El recorregut, que encara està pendent de confirmació, preveu passar pel carrer del Peix, el Mercat de la Independència, el carrer de la Rassa, la Plaça Didó, el Vapor Ventalló, el Carrer Pantà, el Carrer Gaudí, el Carrer Sant Pere i el Camí Fondo.

Dissabte 18 de maig

El dissabte serà el dia gran de la festa, amb dos correfocs consecutius que ompliran de foc i pirotècnia els carrers de Terrassa.

A les 21 h començarà el correfoc infantil, que tindrà l'inici i el final a la Plaça Vella. A continuació, a les 22 h, serà el torn del correfoc d'adults, que començarà a la mateixa Plaça Vella i recorrerà diversos carrers del centre.

Activitats a la Plaça Vella

A més dels correfocs, durant tot el dissabte hi haurà diverses activitats a la Plaça Vella, des de les 17 h de la tarda. Hi haurà tallers, exposicions, espectacles, venda de marxandatge i la possibilitat d'apadrinar una "carretilla" per ser cremada durant els correfocs.

Sopar de germanor

La vetllada acabarà amb un sopar de germanor de totes les colles convidades que, aquest 43è aniversari seran La Pàjara, el Kerresetcaps (de Puigcerdà), el Ball de Diables de Mollet (Mollet del Vallès), el Ball de Diables de Cornellà (Cornellà de Llobregat) i la Diabòlica de Gràcia, acompanyant a Diables de Terrassa, i Espurnes de Castellà (Castellar del Vallès), colla infantil que acompanyarà a Espurnes de Diables de Terrassa.

La Diada compta amb el suport de més d'una trentena de col·laboradors i patrocinadors

Diables de Terrassa vol agrair el suport de les més de trenta col·laboracions i patrocinis que han fet possible la celebració de la XXVII Diada. Entre els patrocinadors hi ha Discmusic So i Llums, el bar El Social, el Cafè del Sergio, el GeoBoulder, el Mercat de la Independència, Cobs&Tops, el restaurant Zurito, 246 Digital Print, el restaurant TecaVins, el Centre Dental Les Escoles o el Gimnàs Squash4.

Un aniversari per celebrar

La Diada de Diables de Terrassa és una ocasió única per celebrar la cultura popular catalana i gaudir d'un cap de setmana ple d'activitats per a tota la família. Els Diables de Terrassa animen a tothom a participar en la festa i gaudir d'un dels esdeveniments més importants de l'any a la ciutat.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

terrassa

Guia comercial del Vallès