( - )

El CF Caldes es proclama campió del Torneig de Futbol dels Històrics del Vallès Oriental

4 Setembre 2023 Redacció: Yaiza Miranda

Imatges: CF Caldes

Població: Caldes de Montbui

El conjunt calderí es va imposar al CF Ametlla del Vallès per 5-1 a la final del torneig

El conjunt d'Arnau Basagaña s'ha proclamat campió de la 12a edició del Torneig de Futbol dels Històrics del Vallès Oriental. Els calderins es van imposar amb un contundent resultat de 5-1 a la final davant el CF Ametlla del Vallès.

En un partit on el domini dels jugadors del CF Caldes va estar present en els noranta minuts de joc, l'equip local va recuperar el títol de campions del Vallès Oriental després de perdre en l'edició anterior contra el juvenil de l'EC Granollers per 3-1.

En aquesta nova edició del torneig s'ha comptat amb la participació dels equips vallesans que tenen 75 o més anys d'història, com: CE Lliçà d'Amunt, CF Les Franqueses, CF Martorelles, CF l'Ametlla del Vallès, UE Montmeló, FC Sant Celoni, EC Granollers, CE Vilamajor, CF Caldes, FC Cardedeu, CE Llinars i CF Vilanova del Vallès.

Recordem que aquesta competició va començar el passat 29 d'agost i va tenir com a escenaris els camps de futbol de Caldes de Montbui –on es van disputar les finals del torneig de les categories masculines i femenines-, Santa Maria de Palautordera i de Llinars del Vallès.