Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Dos ferits en una batalla campal entre 200 persones en un partit de futbol català

3 Juny 2024 Redacció: puntvalles.cat

Població: Montcada i ReixacIncidents greus al camp de la Penya Recreativa Sant Feliu suspenen el partit al minut 87

Incidents al Camp Municipal Falguera

El partit es va desenvolupar amb normalitat fins al minut 87, quan el gol de la Penya Recreativa Sant Feliu va provocar el llançament d'objectes per part dels aficionats, deixant dos ferits que van requerir atenció mèdica. Els aficionats de tots dos equips van protagonitzar una baralla massiva que va involucrar unes 200 persones. Els Mossos d'Esquadra, presents al camp, van sol·licitar reforços, i en pocs minuts el camp es va omplir de vehicles policials per controlar la situació.

Reaccions institucionals i dels clubs

L'Ajuntament de Montcada i Reixac ha agraït l'actuació policial i ha expressat la seva solidaritat amb els ferits. Han subratllat la seva política de tolerància zero envers qualsevol forma de violència en l'esport i han fet una crida a la calma per evitar futurs incidents similars.

La Penya Recreativa de Sant Feliu, a través de les xarxes socials, ha condemnat qualsevol tipus de violència i ha demanat col·laboració per identificar els responsables dels actes violents. Alhora, han denunciat que els seus jugadors i aficionats van ser amenaçats i agredits pels seguidors rivals.

D'altra banda, la UE Sant Joan-Atlètic B ha expressat que els seus aficionats es van sentir amenaçats i atacats per seguidors locals embriacs, denunciant la falta de seguretat adequada per a un partit considerat d'alt risc.

Investigació en curs

L'Ajuntament de Sant Feliu ha condemnat els fets i ha expressat el seu suport a totes les famílies afectades pels incidents. La Federació Catalana de Futbol i els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per aclarir les causes i els responsables d'aquests fets lamentables.

L’Ajuntament de Montcada i Reixac ha emès un comunicat condemnant enèrgicament els actes violents que van tenir lloc dissabte, 1 de juny, a Sant Feliu de Llobregat durant el partit de tornada de l’ascens a Tercera Catalana entre la Penya Recreativa Sant Feliu i la UE Sant Joan-Atlètic B. El partit, que es disputava al Camp Municipal Falguera, es va suspendre al minut 87 quan l'equip local guanyava per 1 a 0, a causa dels incidents violents a les grades que van incloure el llançament d’objectes i una baralla entre aficionats.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

montcada i reixac

Guia comercial del Vallès