Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Mor Gerard Rodríguez, un jove esportista de l'equip inclusiu del CF Parets amb 22 anys

27 Març 2024 Redacció: puntvalles.cat

Imatges: CF Parets

Població: Parets del VallèsEl club realitzarà un minut de silenci i un homenatge futur per recordar el seu jugador de l'equip inclusiu

En un comunicat ple de dolor i respecte, el CF Parets ha anunciat avui la trista notícia de la mort de Gerard Rodríguez, estimat jugador de l'equip inclusiu del club i fill de l'entrenador Mateo Rodríguez. Gerard, de 22 anys, ha deixat una empremta indeleble en el cor de tots els membres del club, demostrant ser un exemple de passió, respecte i camaraderia dins i fora del camp.

Durant aquests moments de profunda tristesa, el club ha expressat que "tots els pensaments dels nens i les nenes del club, així com dels treballadors, formadors i directius de l'entitat, estan amb la família i amics de Gerard". La comunitat del CF Parets ha unit forces per donar suport a la família Rodríguez en aquest moment tan difícil, recordant amb afecte i honor la figura de Gerard.

Com a gest de respecte i record, el CF Parets realitzarà un minut de silenci abans dels partits d'aquest cap de setmana, oferint als assistents l'oportunitat de retre un últim homenatge a la memòria de Gerard. A més, el club està planificant un homenatge futur per honorar degudament la seva vida i la seva contribució al món de l'esport.

El CF Parets ha volgut expressar el seu més sincer condol i suport a la família de Gerard, amics i tots aquells afectats per aquesta pèrdua: "Enviem el nostre més sincer condol i suport en aquest moment de dolor. Descansa en pau, Gerard."

 

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

parets del vallès

Guia comercial del Vallès