Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Proposta d’un nou correcan al parc de la Plana Lledó

Redacció: Molletopina

Població: Mollet del Vallès

Imatges: cedides


El dimecres 9 de febrer de 2022 vam tenir una reunió amb la regidora de respecte animal Núria Muñoz.

Per part de Molletopina van assistir Nuria Flores, responsable de ‘cura animal‘ i Víctor Molina.

La trobada tenia com a objectiu obtenir millor feedback amb la regidora pel fet que, malgrat tenir secció animalista i estar totalment compromesos amb els peluts, no se’ns permet estar al corrent del que es parla en la taula de la coordinadora de benestar animal.

Fa temps que parlem amb la regidora de la possibilitat de tenir un nou correcan al parc de la Plana Lledó, però no havíem fet la proposta formalment.

Tant l’Ajuntament de Mollet, la regidora i els veïns i veïnes de l’entorn saben que aquest espai s’utilitza com a espai d’esbarjo per als gossos.

Si aquest espai, que té entrada per la prolongació del carrer Ferrocarril, ja s’utilitza com a zona d’esbarjo per als gossos, per què no adequar-ho com es mereix?

El lloc té bancs per a asseure’s, llum i arbres, estem segurs que no serà difícil posar un punt d’aigua per a una font dual.

Amb aquestes premisses no tindria gran cost adequar-ho tal com mereixen els nostres peluts.

A la regidora li va agradar la proposta i ens va prometre dues coses, tenir millor feedback amb la nostra plataforma i estudiar la possibilitat tècnica d’adequar aquest espai tal i com el plantegem.

Rep les notícies d'última hora

Guia comercial del Vallès