86'
88'
Jep Nortés

Els codinecs s'allunyen a quatre punts de la salvació a falta de set jornades

La visita a PuigReig semblava una bona ocasió per al Sant Feliu de Codines per acostar-se a la salvació, però els codinencs no van poder aprofitar l'oportunitat i es van endur una derrota del municipal de PuigReig.

El partit no va començar gens bé per als vallesans, que veien impotents com en el minut dos, una pilota filtrada entre la defensa deixava en un mà a mà al davanter Arnau Pons que definia, de forma precisa, establint l'ú a zero al marcador. Durant la primera part el Sant Feliu va disposar d'alguna ocasió aïllada per aconseguir l'empat, però la tònica general va ser la sensació d'incomoditat. Els codinencs no acabaven de trobar la fluïdesa en el joc, i els costava trobar la manera d'acostar-se a l'àrea local.
La segona part podríem dir que va començar similar a la primera, i al cap de cinc minuts de la represa, Roger Claret transformava magistralment una falta directa, imparable pel porter que res va poder fer. Aquest segon gol va posar molt difícil les coses a l'equip codinenc, que seguia sense acabar de connectar-se al partit. El PuigReig CE per la seva banda, controlava el partit i sortia amb ràpids contraatacs per les bandes. Els berguedans van tenir alguna ocasió puntual per ampliar el marcador, però l'encert d'Isaac, el porter codinenc, ho van impossibilitar, i el marcador ja no es va moure més.

Alguns jugadors, com Jaume, Xavi Ferrer, Gerard... van acabar tocats físicament i tocarà recuperar-los ràpidament de cara la jornada vinent. Es dona la circumstància que el pròxim partit, contra el Ripollet, s'ha avançat a aquest dijous, per indisposició del camp i, per tant, s'haurà d'accelerar la recuperació dels jugadors amb problemes físics.

Tot i la derrota, el Sant Feliu de Codines segueix amb aspiracions reals per poder aconseguir la permanència, ja que només quatre punts el separen de la zona de salvació. El Sant Feliu, per tal de mantenir-se a la lluita, espera fer-se fort al municipal Francesc Garriga i aconseguir els 3 punts contra el Ripollet, un rival de la part alta.