67'
Roger Serral
89'

Un mal inici de partit provoca la derrota del Cardedeu

El Cardedeu va protagonitzar un enfrontament de futbol marcat un mal inici a la seva primera part, amb dificultats per dominar el joc i les segones jugades caient en mans del rival.

La primera meitat del partit va ser un repte per al Cardedeu, ja que es va veure superat per la falta d'intensitat i va tenir problemes per mantenir el control. L'Argentona estava ben plantat al camp i dominava el joc i les segones jugades. Al minut 24 es va avançar al marcador després d'una falta lateral i li varen anul·lar un gol per fora de joc. Després dels primers 25 minuts, el Cardedeu es va despertar i va entrar al partit amb més determinació. Va començar a proposar més, controlant millor el mig del camp i tenint més possessió de la pilota. Una oportunitat clara va arribar quan Oussu es va trobar en un 1 contra 1 amb el porter rival, però lamentablement no va poder capitalitzar-la. Malgrat això, el Cardedeu va tenir altres ocasions abans del descans per igualar el marcador.

La segona part va veure al Cardedeu continuant amb el seu joc positiu i dominant el terreny. Tot i això, l'altre equip va optar per una tàctica més defensiva, amb molts homes darrere de la pilota. El Cardedeu va crear diverses ocasions, però va trobar dificultats per superar la fermesa de la defensa rival i el porter oponent.

Finalment, el partit va acabar amb una victòria per 1-0 a favor del rival, deixant el Cardedeu amb només 3 punts de 12 possibles a la zona baixa de la taula classificatòria. La setmana vinent, el Cardedeu tindrà un enfrontament vital contra el Begur, ja que aquest últim equip té només 1 punt i també es troba a la zona baixa de la classificació. Els aficionats esperen veure una millor actuació del Cardedeu en aquesta oportunitat per sumar punts importants i millorar la seva posició a la taula.