( - )

Derrota per la mínima del Sant Feliu de Codines davant la seva afició, en un duel amb moltes baixes

0 - 1
26'
A. García
13'
Rubén Pedragoza Marc López
Arnau Vallejo Said
63'
Arnau Rovira Kuru
63'
Ali Mario Sánchez
63'
Pol Delgado Arnau Girbau
63'
63'
Ferrán Aguilera Adrián García
71'
Oscar Granado Eric García
Leo Verduguez Adrià Turón
86'
86'
Lamine Diaby Jonatan Moreno
89'
Joel Alquézar Adrián Arenas
5'
Samuel Aranda
23'
Cristian García
35'
Adrián Bañuelos
42'
Adrián García
Said
53'
Juanpe
64'
64'
Rubén Pedragoza
76'
Jonatan Moreno
85'
Ferrán Aguilera
89'
Eric García

El Sant Feliu perd contra un rival directe per la salvació en un partit en el qual va merèixer més

El Sant Feliu de Codines, amb un nombre significatiu de baixes, va protagonitzar un partit intens que va dominar des del principi, però no va ser capaç de convertir les seves ocasions i perd contra un rival directe en la lluita per la salvació.

Durant la primera mitja hora, el Sant Feliu va mostrar un control del joc, malgrat no ser del tot efectiu a l'hora de crear oportunitats de gol. Jep va tenir una oportunitat clara, però sense encertar. La sorpresa va arribar al minut 26, amb un gol del Badia que va aprofitar un rebot que va superar al porter del Sant Feliu, que es trobava uns metres avançat, posant el marcador 0-1. A partir d'aquell moment, el Badia va millorar el seu rendiment i el Sant Feliu es va veure afectat pel cop del gol, arribant a l'aturada amb un desavantatge d'un gol.

En la segona part, es van unir al partit tres jugadors del juvenil i un del B. Malgrat dominar el joc, el Sant Feliu no va aconseguir traduir aquest domini en gols, mostrant precipitació en diverses ocasions. En els últims minuts, van tenir tres oportunitats clares que, desafortunadament, no van aconseguir convertir en gols, i el partit va acabar amb un 0-1 a favor del Badia. Un resultat que es considera injust donat el domini del joc, però que destaca la importància de l'eficàcia en el futbol.

Aquest resultat s'afegeix a la mala dinàmica del Sant Feliu, que té l'oportunitat de trencar-la aquest dijous en el partit ajornat contra el Sant Quirze del Vallès. Amb només 4 punts en la classificació i en posicions de descens, els pròxims dos partits són vitals per revertir aquesta dinàmica negativa.