89'
Said
89'
Xavier Ferrer

El Sant Feliu lluita, però cau davant la destresa del Badia en un partit clau per la permanència

El Sant Feliu va patir ahir una dolorosa derrota al municipal Sergio Busquets davant el Badia, en un enfrontament clau per les aspiracions de sortir de la zona de descens.

Els codinencs, que van començar el partit mostrant un domini clar i creant diverses oportunitats de gol, es van topar amb un inspirat Xavier Viso sota els pals del Badia, qui va aturar els intents d'Adrià Turón i Kuru. Tot i això, al minut 22, el treball del Sant Feliu va donar els seus fruits gràcies a una excel•lent jugada dins de l'àrea orquestrada per Jep Nortés, que va permetre a Adrià Turón obrir el marcador. Aquest gol, lluny de desanimar al Badia, va servir d'estímul perquè l'equip local reaccionés i, aprofitant un error defensiu dels vallesans, Ferran Aguilera aconseguia l'empat al minut 29. La situació es va complicar encara més per als codinencs quan Marc Pascual va posar el Badia per davant pocs instants abans de la mitja part.

En la segona meitat, el Sant Feliu va fer una aposta arriscada amb la substitució de quatre jugadors, intentant revitalitzar el joc i buscar l'empat, que finalment va arribar de la bota de Jaume Vallcorba al minut 64. Amb el marcador igualat, el Sant Feliu semblava tenir opcions de portar-se el partit, però el Badia, mostrant una gran resiliència, va tornar a prendre l'avantatge gràcies a un gol de cap de Rubén Pedragoza al minut 74, seguit ràpidament per un altre gol de Ferran Aguilera que ampliava la distància a 4-2. Adrià Turón, en un últim esforç, va marcar el 4-3 al minut 83, aportant una dosi d'emoció als últims minuts del partit. Malgrat això, el Sant Feliu no va poder igualar el resultat, encaixant una derrota que complica seriosament les seves opcions de mantenir-se a la categoria.

Amb aquest resultat, el Sant Feliu ocupa la 17a posició, a cinc punts de la salvació. La jornada vinent serà clau per als codinencs, que rebran a casa el Can Rull en un enfrontament vital per reprendre el camí cap a la permanència.