( - )

Dramàtic final a Sant Feliu, on el C.N. Terrassa arrabassa la victòria amb un penal en el descompte

Adrià Turón
4'
26'
Bernat Juárez
Fran Pujol
60'
88'
Aleix Prado
89'
G. Ramírez
55'
Eudald Juárez Luis Fernández
55'
Alex Prado Raúl Lao
67'
Alex Sucias Kevin Gómez
67'
Roger Pons Gerard Ramírez
Arnau Berenguer Jep Nortés
72'
Biel Berenguer Adrià Turón
72'
72'
Cristian Jiménez Sergi Almirall
Mario Sánchez Kuru
79'
Isaac Tantinya Mario Sánchez
89'
Jep Nortés
14'
Kuru
18'
41'
Raúl Lao
77'
Alex Sucias
Lucas Manso
80'
Arnau Berenguer
81'
89'
Alex Pertusa
Juanpe Blázquez
89'
Jaume Vallcorba
89'
89'
Alex Prado
Lucas Manso
89'
89'
Miquel Callao

Bon partit dels codinencs, malgrat la derrota, contra el líder de la categoria

El Sant Feliu rebia la visita del líder de la categoria, el C. N. Terrassa, en un partit que, a priori, es presentava com a molt complicat donat que els terrassencs acumulaven 18 partits seguits sense conèixer la derrota. Un diumenge extremadament calorós que no va impedir viure un partit apassionant entre dos equips que es jugaven molt.

El partit va començar molt bé per als codinencs que al minut 4 es posaven per davant després d'un ràpid contraatac d'Adrià Turón. A partir d'aquí el partit va ser molt igualat, i els dos equips buscaven aproximar-se a l'àrea rival, però sense massa encert. Al minut 26, una passada llarga del C.N. Terrassa a l'esquena de la defensa codinenca deixava a Bernat Juárez en una bona posició a la frontal de l'àrea, i el davanter egarenc, d'un potent xut, posava l'empat al marcador. La primera part arribava a la seva conclusió sense que el marcador es mogués.

La segona part començava de forma molt igualada, amb un Sant Feliu molt sòlid en defensa que repel•lia els atacs del Natació. Al minut 60, Fran connectava de cap un córner posat per Gerard Palau establint avantatge per als codinencs i desfermant l'alegria del municipal. A partir d'aqui el CN Terrassa va anar tancant al Sant Feliu al seu camp, que anava aguantant les envestides del rival, fins que al minut 89 després d'una incursió per la banda esquerra, el davanter Àlex Prado rematava a plaer la passada de la mort.

L'empat semblava que seria el resultat final, però en el temps de descompte es produïa una jugada que condicionaria el resultat final. Després d'un rebuig de punys del porter Lucas, dins l'àrea codinenca, el davanter visitant Àlex Pertusa quedava estès dins l'area. Mentre la jugada prosseguia, el porter donava una puntada de peu al davanter que continuava estirat dins l'àrea. L'egarenc en notar el contacte s'aixecava per donar una empenta al porter i fer-lo caure. L'àrbitre que va veure l'empenta expulsava al davanter Pertusa, i a instàncies del jutge de línia, mostrava la targeta vermella al porter local per l'agressió prèvia. Però la jugada no finalitzaria només amb les dues expulsions, perquè tot i que la pilota estava lluny de la jugada, a l'estar en joc, l'àrbitre assenyalava penal. El penal era transformat per Pol Bello al minut 96 donant la victòria als terrassencs que consoliden el seu lideratge.

El Sant Feliu, que va competir molt bé, deixa escapar una gran oportunitat de puntuar davant el líder i continua en zona de descens. Tot i això, els del Vallès Oriental continuen amb les mateixes opcions i estan només a 3 punts de la salvació. El diumenge vinent el Sant Feliu visita el camp del Puig Reig, un rival de la zona tranquil•la, amb l'objectiu de sumar tres punts vitals.