Lamin Nyabally
84'
89'
Roger Castellvell

El Mollet pateix una nova derrota a causa dels errors defensius i l'eficàcia del Can Gibert

El Mollet experimenta una jornada complicada al camp del Can Gibert, caient derrotat en un encontre que, malgrat la seva intensitat, es va decantar pel rival gràcies a algunes errades defensives.

El partit va començar de manera desfavorable pel Mollet, ja que el Can Gibert es va avançar al marcador al minut 5, per part de Nil Moyano. Tot i això, el Mollet va intentar reaccionar, i Sergi Estrada va tenir una oportunitat clara que va xocar amb el pal. En una jugada fortuïta, el Can Gibert va ampliar el seu avantatge amb el segon gol abans d'arribar al descans.

A la segona part, el Mollet va prendre més possessió de la pilota i va buscar l'atac, tot i que no va aconseguir generar ocasions clares. A deu minuts del final, una pilota llarga va provocar un penal a favor dels locals, i Joan Antoni Socias va convertir-lo en el tercer gol. Amb el Mollet llançat a l'atac en els instants finals, un contraatac del Can Gibert va propiciar el quart gol, a càrrec d'Ignacio Juan.

Aquesta actuació defensiva problemàtica del Mollet els impedeix sumar punts i els deixa amb 18 punts a la 13a posició de la classificació. A la jornada vinent, el Mollet haurà de rebre al líder, el Manlleu, en un partit desafiador.