87'
Souleymane Sidibe
89'

Lluita fins a l'últim sospir: Cardedeu continua sumant en la seva carrera per la salvació

En un intens duel que va posar de manifest la lluita per la permanència a la categoria, el Cardedeu va aconseguir rescatar un punt crucial al temps afegit, mantenint-se ferm en la seva creença i esperança de salvar-se, i continuant amb la seva bona dinàmica de resultats.

Des del començament, el Cardedeu va prendre la iniciativa amb un joc vistós, controlant la pilota i generant diverses arribades perilloses a l'àrea rival. Malgrat tres clares oportunitats de gol, el marcador va romandre inalterat fins al minut 24, quan una excel·lent jugada col·lectiva va acabar amb un magnífic gol de David García, que va trobar l'esquadra de la porteria amb una definició impecable. Tot i dominar durant els minuts següents, el Cardedeu va veure com el Tossa igualava el marcador gràcies a un potent cop de cap de Narcís Caballero, el màxim golejador local, establint l'1-1 amb el qual es va arribar al descans.

La segona meitat va començar amb un Tossa més ambiciós, que va aprofitar una jugada a la contra per posar-se per davant en el marcador amb un segon gol de Narcís Caballero. En resposta, el Cardedeu va intensificar el seu atac, destacant una ocasió molt clara de Gerard Beltrán que podria haver igualat el partit. Malgrat les diverses oportunitats, semblava que el Tossa podria ampliar el seu avantatge, però una darrera ocasió es va escapar fora. Finalment, en els moments decisius del temps afegit, Gorka García va esdevenir l'heroi del Cardedeu, marcant el gol de l'empat a la sortida d'un córner, segellant així un resultat que suma un punt fonamental per a les aspiracions del Cardedeu de mantenir la categoria.

Amb aquest empat, el Cardedeu es col·loca amb 26 punts, a tan sols un de la zona de salvació, i amb un partit pendent, en una competició extremadament igualada. La pròxima cita serà una visita al camp del Bosc de Tosca, en un enfrontament directe que es perfila com a clau en la lluita per evitar el descens. Lluita fins a l'últim sospir: Cardedeu continua sumant en la seva carrera per la salvació