( - )

El CF Palautordera s'emporta la victòria en un partit ajustat davant del Sant Gabriel B

1 - 2
35'
Anna Subirana
38'
Mariam Romero
Elizabeth Matute
89'
A. Subirana
57'
Lucia Perez

Les jugadores de Carlos Segura aconsegueixen la tercera victòria consecutiva i es mantenen segones a la classificació

En un duel emocionant que va tenir lloc aquest cap de setmana, el CF Palautordera va aconseguir una victòria important per mantenir les seves aspiracions a la lliga contra el filial del CE Sant Gabriel en un partit que va tenir dues cares ben diferenciades.

El duel, que va culminar amb un marcador ajustat (1-2), va tenir moments de clar domini per part de l'equip visitant, especialment durant la primera meitat del joc.

Les jugadores del Palautordera van oferir una primera part impecable, imposant-se ràpidament en el marcador en un terreny de joc considerat complicat per molts. Des del xiulet inicial, l'equip va mostrar una gran dinàmica i va desenvolupar un futbol d'alta qualitat que va permetre crear múltiples ocasions de gol, restringint al Sant Gabriel al seu propi camp.

El primer gol del partit va arribar als 34 minuts gràcies a un excel·lent remat de Subi, mentre que Màriam va doblar l'avantatge només tres minuts després, deixant el marcador en una còmoda posició per a les seves companyes al descans.

No obstant això, la segona meitat va presentar un escenari completament diferent. El Sant Gabriel va sortir amb una energia renovada i va intensificar el seu joc, cosa que va dificultar el desenvolupament de l'equip visitant. La pressió constant dels locals va alterar el ritme de joc de Palautordera, que va veure reduïda la seva fluïdesa en comparació amb la primera meitat.

Aquest embat ofensiu va culminar quan el Sant Gabriel va aconseguir marcar al minut 89, mantenint l'emoció fins al so final del xiulet. Tot i la pressió afegida, el CF Palautordera va saber mantenir la calma i va assegurar una victòria que significa la tercera consecutiva.

Amb aquest triomf, l'equip de Baix Montseny manté la segona posició a la taula del Grup 1 de la Primera Divisió Femení, situant-se a tan sols un punt del filial del CE Europa.

Destaca també el retorn a la competició de Queralt Izquierdo, qui, després d'una absència, va tornar als terrenys de joc augmentant a set el nombre de jugadores juvenils que actualment formen part de l'equip sènior del Palautordera.

A la pròxima jornada, les palauenques rebran al Municipal Font Martina a la Fundació Unió Esportiva Vic, tretzè a la classificació. Recordem que en el partit de la primera volta les noies de Segura es van emportar la victòria amb un còmode 0-3.