Isaac Serna
Marcel Samsó
89'

Mal partit del conjunt granollerí en un partit amb moltes baixes

El Nou Sardenya va ser l'escenari d'un partit d'alta intensitat entre el Granollers i l'Europa B, on el conjunt vallesà visitava el camp d'un dels colíder de la Lliga Elit.

El partit va començar amb una jugada polèmica, amb una possible decisió d'expulsió per a l'Europa B. A partir d'aquell moment, l'Europa B va dominar completament el terreny de joc, amb una gran intensitat i amb moltes ocasions de l'Europa B. L'equip local va plantejar el partit de manera brillant i va crear moltes oportunitats de gol. En la primera meitat, l'Europa B va disposar de més de sis ocasions clares de gol, mentre que el Granollers només en va poder generar dues, destacant un intent de falta directa de Roc Bancells i un mà a mà contra el porter d'Isaac Serna.

La segona part del partit va ser una continuació de la primera, amb l'Europa B mantenint el seu control sobre el joc. Al minut 66, es va assenyalar un penal a favor de l'Europa B després d'una falta sobre Julen, però la gran aturada del porter Souley va impedir que l'equip local obrís el marcador. Poc després d'aquesta acció, es va anul·lar un gol de Master Omar per una possible posició fora de joc dubtós. Després d'aquesta ocasió, en un ràpid contraatac de l'Europa B, Abubacarry va marcar el gol que al final seria definitiu. Tot i els esforços del Granollers per remuntar, no van poder superar la defensa de l'Europa B, i el partit va acabar amb una victòria per a l'equip local.

Amb aquest resultat, el Granollers es queda amb 4 punts en la zona mitjana de la taula. El pròxim partit serà a domicili contra el Viladecans, un rival de mitja taula, on espera recuperar sensacions i, sobretot, jugadors, ja que actualment té 7 baixes per lesions.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental