( - )

El Granollers il·lusiona amb una victòria clau per la salvació davant la seva afició

Master Omar (p)
36'
44'
Akram
Pep Mateu
56'
Master Omar
68'
Master Omar
74'
Akram
57'
Biel Fornés Alex Segura
57'
Ferrán Vega Albert Garrido
Ferrán Fontdeglòria Martí Alba
65'
Joel Sánchez Roc Bancells
65'
65'
Xavier Galán Albert Lara
73'
Pedro Jiménez Biel Fornés
Juli Serrano César Paredes
78'
78'
Joan Vázquez Erik Pérez
Víctor Díaz Roger García
84'
18'
Albert Lara
Gerard Marquillas
23'
35'
Adrià Espinosa
38'
Alex Segura
42'
Erik Pérez
Ferrán Fontdeglòria
77'
77'
Ferrán Vega
87'
Edgar Parra
89'
Pedro Jiménez

Gran partit dels vallesans contra un rival directe per la salvació amb un Master Omar esplèndid

El Municipal de Carrer Girona va ser escenari d'un autèntic espectacle futbolístic aquest cap de setmana, on el Granollers va demostrar el seu millor joc per oferir una victòria emocionant als seus seguidors, mantenint viu el somni de la salvació.

El partit va començar amb una primera meitat relativament equilibrada, tot i que els vallesans van gaudir d'un lleuger domini. Al minut 36, David Reyes va ser protagonista al provocar un penal que Master Omar es va encarregar de transformar, situant l'1-0 al marcador. No obstant això, just abans del descans, Albet Lara va servir una assistència perfecta per a Akram, que va igualar el partit pel Viladecans amb un potent cop de cap.

La segona meitat va pertànyer íntegrament al Granollers, que va sortir amb una determinació renovada. Al minut 56, Pep Mateu va avançar de nou al Granollers amb una rematada de cap a la sortida d'un córner. La màgia va continuar quan Ferran Fontdeglòria, amb una passada exquisida, va deixar a Master Omar en posició de marcar el tercer gol dels vallesans, demostrant una vegada més la seva qualitat davant la porteria. Però Master Omar no es va conformar amb això i, aprofitant un rebuig del porter visitant, va completar el seu hat-trick personal, sentenciant el partit amb un contundent 4-1.

Aquesta victòria no només regala als aficionats una tarda memorable, sinó que també reafirma la bona dinàmica de l'equip en el moment crucial de la temporada. Amb aquests tres punts, el Granollers arriba als 21 punts, col·locant-se a la 13a posició de la classificació, i ara mira cap a la següent jornada amb optimisme, quan visitarà el camp del Lloret, un rival situat en la zona mitjana de la taula, amb l'esperança de continuar sumant en la seva lluita per la permanència.