70'
Omar Master
Javier Martínez
98'

La mala primera part del Granollers condiciona el partit, que va aconseguir igualar a l'afegit

El Granollers va iniciar el partit amb el peu esquerre en una primera part complicada, tot i anar-se'n al descans amb avantatge A la segona part, l'equip va fer un gran esforç i l'empat es va considerar just.

En aquesta fase, el Viladecans va tenir un gol anul·lat per fora de joc i també va estavellar la pilota al travesser. El porter Souley va salvar la situació amb algunes aturades impressionants. En general, el Viladecans va dominar la primera part, però el Granollers va aconseguir marcar al minut 15 amb un xut creuat i precís de Master Omar, gràcies a una gran assistència de Roc Bancells. Més tard, Bancells va tocar el travesser amb un xut de falta directa. Malgrat anar a la mitja part amb un avantatge de 0-1, les sensacions no eren bones, ja que el Viladecans va tenir diverses oportunitats per igualar el marcador.

A la segona part, el Viladecans va començar amb força i va marcar ràpidament amb un xut de falta directa de Segura, igualant el marcador a 1-1. Només tres minuts després, en un contraatac del Viladecans, Erik va marcar lliurement el 2-1. Des d'aquell moment, el Granollers va millorar en la sortida de la pilota i en la defensa. Master Omar va semblar haver marcat un altre gol potent des de fora de l'àrea, però aquest va ser anul·lat per fora de joc. En el temps afegit, l'àrbitre va assenyalar un penal a favor del Granollers després d'una falta sobre Pep Mateu, i Omar Master no va fallar des dels 11 metres. Aquesta va ser l'última jugada del partit i el resultat final va ser de 2-2.

El Granollers continua sense guanyar com a visitant i ja acumula 4 jornades sense aconseguir els tres punts. El conjunt granollerí es queda amb 5 punts, just per sobre del descens, i la següent jornada a casa serà vital, contra un rival de zona alta de la classificació, el Lloret.