Yanira Losada
83'
87'
Mariona Gutierrez

Les noies de Joan Garcia no van poder superar al FC Martinenc (2-0) i es mantenen en la desena posició tot i sumar la tercera derrota consecutiva

El CE Llerona no va poder sumar cap punt en la seva visita al camp del FC Martinenc, en un partit on la primera part va ser força igualada, però les locals van saber aprofitar les seves ocasions per endur-se la victòria (2-0).

El conjunt lleroní va començar el partit amb bon peu, generant ocasions de gol, però sense encert de cara a porteria. Les locals, per la seva banda, van saber aprofitar una falta allunyada per posar la pilota a l'àrea i aconseguir l'1 a 0 amb el qual s'arribaria al descans.

A la segona meitat, el CE Llerona va baixar el seu nivell de joc i les locals van aprofitar-ho per dominar el partit. En una altra centrada llunyana a l'àrea, van aconseguir el 2 a 0 definitiu que sentenciava el partit.

Amb aquesta derrota, el CE Llerona es manté a la desena posició i suma la tercera derrota consecutiva, mentre que el Martinenc s'apropa a la resta d'equips en la lluita per la permanència.

Aquesta setmana, les de Garcia descansen a la competició per la celebració del carnaval. A la represa, el CE Llerona rebrà al CE Pontenc, un rival directe en la lluita de la permanència i que recentment ha empatat 1 a 1 amb la PBB La Roca.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental