Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

El Llerona treu un punt d'or davant d'un rival de pes i confirma el seu bon moment de forma

Clara Alonso
14'
Paula Aguilera
17'
37'
Queralt Fabregues
76'
Aitana Zambrano
71'
Joan Garcia
89'
Paola Espinosa
89'

Les jugadores de Joan Garcia es van imposar al seu rival al marcador en els primers minuts de joc, tot i que el Mataró va treballar per revertir la situació. Finalment, el duel va acabar amb empat i el repartiment de punts

El CE Llerona ha aconseguit un meritori empat (2-2) davant del CE Mataró, quart classificat, en un partit trepidant que es va disputar al camp del Llerona. Un duel on les vallesanes van demostrar la seva personalitat i van treballar fort per merèixer la victòria, però que, tot i l'esforç, va finalitzar amb un repartiment de punts.

Des del primer minut, el Llerona va sortir amb ambició i intensitat, conscient del repte que suposava enfrontar-se a un rival de la talla del Mataró, un equip amb un joc de possessió i jugadores de gran nivell. No obstant això, les locals van imposar el seu ritme des d'un bon inici i van materialitzar la seva superioritat amb dos gols abans del minut 17. Primer de les botes de Clara Alonso (minut 14), i el de Paula Aguilera (minut 17).

L'ocasió més clara per ampliar la diferència va arribar al minut 25, amb una jugada magistral que va culminar en una ocasió a boca de canó. No obstant això, la portera visitant va realitzar una parada providencial, mantenint les esperances del seu equip.

Abans del descans, el Mataró va aconseguir escurçar distàncies amb un gol ben treballat, deixant el marcador en un emocionant 2 a 1 i amb 45 minuts encara per disputar.

A la segona meitat, la tendència del partit va continuar sent la mateixa: intensa i competitiva. El Llerona va mantenir el control del partit, però el Mataró va buscar amb insistència l'empat. La tensió era palpable a la gespa i finalment, al minut 80, en una segona jugada posterior a un córner, les mataronines van aconseguir igualar el marcador amb un gol que va deixar el públic amb el cor en un puny.

En els últims minuts, el Llerona va buscar amb afany el gol de la victòria. Una última acció a les acaballes del partit va tenir el potencial de convertir-se en el gol del triomf, però la sort no va acompanyar els locals i l'àrbitre va xiular el final del matx amb el 2-2 a l'electrònic.

Malgrat no obtenir la victòria, el Llerona surt satisfet amb el seu rendiment davant d'un rival de gran nivell. Amb aquest punt, les jugadores de Joan Garcia en sumen 25 i se situen a la dotzena posició a la classificació. L'equip ha entrat en una bona dinàmica, encadenant tres jornades consecutives sense conèixer la derrota i reafirma les bones sensacions de les últimes setmanes.

Amb la mirada ja posada en el cap de setmana, les lleronines es desplaçaran al camp del FC Terrassa per disputar la pròxima jornada. El rival arriba al matx després d'haver perdut el duel davant la PBB la Roca, per 2-0.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental