Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

El Martorelles cau per la mínima davant el Racing Vallbona en un partit de cor i passió

Gols
20'
Joel Navas
32'
Zakariae (pp)
Carles Fofana
59'
Zakariae
67'
72'
Canvis
36'
Izan Calvo Víctor Tortajada
59'
Víctor García Francesc Gironès
59'
Mario Martínez Marc Ferrán
67'
Cristian Tidularu Oriol Donadeu
Jordi Carrizosa Aarón Utrero
67'
Albert Comelles Eric Pie
72'
75'
Iker Bermúdez Sergio Luque
Manel López Jorge Valverde
77'
Targetes
Julián Adarve
26'
28'
Víctor Tortajada
Albert Comelles
89'

El Martorelles no aconsegueix culminar la remuntada després de remuntar dos gols

La Bombonera de Martorelles va ser l'escenari el dissabte d'un apassionant enfrontament futbolístic, on el Martorelles i el Racing Vallbona van desplegar tot el seu arsenal a la recerca de la victòria, en un partit sense un dominador clar, marcant l'alta competitivitat de la Segona Catalana.

Des de l'inici, es va percebre la intensitat amb què els dos equips lluitaven per cada pilota, en un ambient elèctric on cap dels conjunts va aconseguir imposar-se clarament. El Martorelles, amb dificultats en la precisió dels seus passos, i el Racing Vallbona, mostrant la seva destresa en els contraatacs, van oferir un espectacle vibrant. Un desajust defensiu dels locals va permetre a Joel Navas obrir el marcador per als visitants, un gol que va ser seguit per un autogol infortunat de Zaki, deixant el Martorelles amb un desavantatge de 0-2 al descans.

La segona meitat va començar amb un Martorelles renovat, que ràpidament va aconseguir retallar distàncies gràcies a Carles Fofana, encenent l'esperança de la remuntada. El control del joc va passar a mans dels vallesans, que, en una brillant jugada col·lectiva, van veure com Zaki es redimia amb el gol de l'empat. Malgrat les nombroses oportunitats generades per completar la remuntada, els defensors, el porter i fins i tot els pals del Racing Vallbona van frustrar els intents locals. Finalment, un gol d'Albert Rivera a partir d'una jugada a pilota aturada va decantar el duel a favor del Racing Vallbona, deixant el marcador en un 2-3. Tot i la insistència del Martorelles fins al final, la sort no va estar del seu costat, tancant el partit sense poder igualar o superar al seu rival.

Aquesta derrota situa el Martorelles en la desena posició de la taula, amb 32 punts, mantenint vives les seves aspiracions malgrat l'enfrontament contra un dels equips més forts de la categoria. La pròxima cita serà un derbi vallesà contra les Franqueses, una oportunitat perfecta per a retornar al camí de la victòria i reafirmar el seu compromís amb la lluita en la competició.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental