( - )

El Martorelles s'imposa en el derbi vallesà a Les Franqueses gràcies a un penal decisiu

0 - 1
56'
Jordi Martín Maude
6'
46'
Aarón Utrero Youssef
46'
Dani Martínez Julián Adarve
Mouhamed Camara Masi Dabo
60'
73'
Sebas Meneses Jordi Martínez
77'
Marc Blanco Manel López
Arnau Girvanet Jordi Gil
80'
Eloi Pinto
19'
Víctor Nofuentes
54'
Jordi Gil
65'
Pau Bages
67'
81'
Sebas Meneses
Gerard Enrich
83'
89'
Otman Naya
Moha
90'
David Olid
90'
90'
Otman Naya

Una primera meitat d'anades i tornades continua amb una segona amb el penal i un final de tensió

En un emocionant i vibrant derbi vallesà disputat aquest dissabte, el Martorelles va aconseguir una victòria crucial per la mínima al camp de Les Franqueses, gràcies a un gol de penal en la segona part, després d'una primera meitat frenètica plena d'oportunitats per a ambdós equips.

Des del xiulet inicial, el partit va presentar un ritme altament competitiu, amb anades i tornades constants que feien presagiar una tarda plena d'acció. Els dos conjunts van mostrar una clara intenció d'aprofitar qualsevol pèrdua de pilota de l'adversari per llençar contraatacs ràpids. Una doble oportunitat en contraatac per a Les Franqueses va ser un dels moments destacats de la primera part, però les bones actuacions dels porters van mantenir el marcador inicial sense moviments fins a la mitja part.

La segona meitat va canviar radicalment després que el Martorelles obtingués un penal a favor. El Dani Martínez, capità del Martorelles, inicialment va fallar l'intent, però el penal va ser repetit a causa que Víctor Nofuentes, porter de Les Franqueses s'havia avançat de manera antireglamentària. A la segona oportunitat, va aconseguir convertir el gol que finalment seria decisiu. Després del gol, el Martorelles va optar per una estratègia més defensiva, mantenint-se ferm en la part de darrere i limitant les oportunitats de Les Franqueses, que, tot i tenir més possessió de la pilota, va trobar-se amb dificultats per crear jugades de perill en espais reduïts. Alberto Serrano, porter del Martorelles, va tenir una actuació destacada, aturant qualsevol intent de Les Franqueses d'igualar el marcador. El partit va acabar amb Les Franqueses intentant-ho però sense poder tombar el mur del Martorelles i amb moments de tensió després del partit.

Aquest resultat permet al Martorelles distanciar-se de la zona de descens, col·locant-se a la vuitena posició amb 35 punts, set punts per sobre del descens, mentre que Les Franqueses es queda en la novena posició amb 34 punts. El pròxim enfrontament per a Les Franqueses serà fora de casa contra el Canyelles, el sisè classificat, i el Martorelles rebrà al Cabrils en un intent de continuar la seva bona dinàmica i consolidar-se en la part mitjana de la taula.