Bryan Castro
83'
Aleix Bonilla
89'

Una gran primera part del conjunt vallesà propicia una victòria vital en un camp complicat

El Martorelles va conquistar una gran victòria en el sempre complicat camp del Ibèria, protagonitzant un partit on van brillar especialment a la primera meitat. Tot i que van haver de patir al final, van saber patir i van aconseguir emportar-se els tres punts vitals.

El Martorelles va començar el partit amb força, mostrant personalitat i jugant amb determinació a camp contrari. Als primers compassos, l'equip vallesà va prendre el control del joc i va oferir una excel·lent primera meitat. Al minut 8, després d'una pilota penjada a l'àrea i diversos rebots, Marc Blanco va posar per davant als visitants. Els minuts següents van ser còmodes per al Martorelles, amb domini absolut en totes les facetes del joc. Al minut 30, Youssef va ampliar l'avantatge amb un xut creuat després d'una magnífica assistència de Brian Quijada. Només tres minuts després, Carles Fofana va marcar el 0-3, deixant un excel·lent marcador al descans. Cal destacar que Alberto Serrano va realitzar dues intervencions clau, una en la mateixa línia de gol i una altra a boca de canó, que van evitar que el Martorelles encaixés un gol a la primera meitat.

A la segona meitat, el Ibèria va sortir amb una marxa més, i tot i que el Martorelles va tenir algunes oportunitats més, al minut 75 els locals van marcar l'1-3, obra d'Iván Miñano. Deu minuts després, el Ibèria va posar emoció al partit amb un gol d'Antonio Munne, situant-se 2-3 i fent que l'equip vallesà s'activés novament per assegurar-se els tres punts.

Amb aquests tres punts vitals, el Martorelles s'allunya de les posicions de descens i s'instal·la a la 10a posició amb 24 punts. A la pròxima jornada, visitaran el camp del Malgrat, un rival situat a la meitat de la taula, en un encontre que promet ser clau per mantenir la bona dinàmica dels vallesans.