David Castro
Darwin Nuez
87'

El Mollet cau davant la constància del Montacada

El Mollet no va poder sumar un punt en la seva visita al Municipal La Ferreria, on el Montacada es va imposar per un marcador de 2-1 en un partit molt disputat.

El primer gol del partit va arribar en el minut 42, obra de Pau Sánchez per al Montcada. El Mollet no es va rendir i va empatar el partit als pocs minuts de la represa, amb un gol de Roger Castellvell en el 49.
No obstant això, el Montcada no es va conformar amb l'empat i va buscar la victòria amb afany. El seu esforç es va veure recompensat en el minut 70, quan Eric Paratore va anotar el gol que finalment decantaria la balança per al costat local.

El Mollet ho va intentar fins al final, però no va poder trobar l'empat. La victòria es va quedar a casa gràcies a la major constància dels verds, que van aprofitar les ocasions que va tenir.