84'
Yojan Agustín
89'

Bon partit dels vallesans que sumen tres punts vitals de cara a l'objectiu

En un partit carregat d'alternatives i emocions, el Molletense va aconseguir una victòria crucial per 1 a 2 en la seva visita al Xavi Ramón contra el Vilassar, en un partit de gran importància per la lluita per la permanència de tots dos equips.

El partit va començar amb un Vilassar prenent la iniciativa, controlant el joc i creant les primeres oportunitats. Tot i això, Mamadou Sidibé va estar a punt d'avançar els visitants al minut 12, però el seu xut va ser aturat per Marc Martínez. Cap al final de la primera meitat, Alejandro García va obrir el marcador amb un espectacular xut des de la frontal, posant el 1-0 al minut 43.

Amb l'inici de la segona meitat, el Molletense va sortir decidit a canviar el rumb del partit, adoptant un sistema més arriesgat i pressionant al seu rival. La seva insistència va donar fruit al minut 70, quan Nico Aradilla va igualar el marcador, finalitzant dins de l'àrea una assistència de Mussa. Poc després, al minut 75, Pau Mateos va culminar una excel·lent jugada col·lectiva amb el segon gol per als visitants, capgirant així el resultat. El tràmit del partit va canviar dràsticament després del segon gol, amb el Vilassar llançant-se a l'atac en busca de l'empat, mentre que el Molletense aprofitava els espais deixats per l'equip local. Ambdós conjunts van tenir oportunitats per ampliar el marcador, però el resultat final ja no es va moure.

Aquesta victòria situa al Molletense a sis punts de la zona de salvació, amb set partits per disputar. La pròxima cita dels vallesans serà un altre desplaçament, aquesta vegada a Premià, un equip que es troba en una posició còmoda a mitja taula. Aquest triomf és un impuls moral significatiu per al Molletense, que continua lluitant per assegurar la seva permanència en la categoria.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental