Carlos Segura
Boris Nadal
82'
89'

Les noies de Carlos Segura remunten el gol inicial del conjunt local, però no el poden capgirar i s'emporten la segona derrota consecutiva de la temporada en un partit marcat per la igualtat

En un partit ple d'emoció i coratge, l'UD Cassà va aconseguir emportar-se els tres punts amb la victòria davant el CF Palautordera per (2-1).

Malgrat la diferència de punts i de posició a la taula classificatòria, el matx va estar marcat per la igualtat en gran part del duel, però l'encert i la insistència de l'equip local van ser els elements claus per decantar la balança a favor seu.

El primer temps va ser molt disputat, amb tots dos equips buscant el gol que els donés la victòria. Al minut 42, l'UD Cassà va aconseguir obrir la llauna gràcies a un robatori de pilota i una posterior bona definició per obrir la llauna (1-0).

A la represa, les noies de Carlos Segura van reaccionar i van empatar el partit gràcies a un gol d'Anna Clos, assistida per Subi (1-1).

No obstant això, l'UD Cassà no va abaixar els braços i va continuar lluitant per la victòria. Al final, el seu esforç va tenir recompensa i al 77 van  marcar el gol definitiu que va tancar el partit amb la victòria local (2-1). El CF Palautordera va intentar buscar l'empat en els últims minuts, però la defensa local va estar molt sòlida i va mantenir el resultat fins al xiulet final.

Amb aquesta derrota, el CF Palautordera encadena la segona derrota consecutiva i se situa a quatre punts del filial de l'Europa, líder del grup. Tanmateix, les jugadores del Baix Montseny podran recarregar les piles aquesta setmana amb l'aturada de la competició per la Setmana Santa.

El primer cap de setmana d'abril, les palauenques rebran al CE Jupiter, cuer del grup amb 2 punts en les 23 jornades disputades fins al moment.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental