Raúl Cusido
69'
Alex Aznar
82'

Dura derrota dels vallesans que entren en una mal dinàmica de quatre partits sense guanyar abans de visitar al líder de la categoria

En un partit amb poca fluïdesa i escasses ocasions, el Parets va patir una derrota al Municipal Josep Seguer per 0-1 contra el Can Gibert, en un enfrontament on els vallesans no van saber aprofitar el domini de la pilota per igualar el marcador.

El duel va començar amb ambdós equips buscant el control del joc, però sense gaire continuïtat en les jugades, la qual cosa va resultar en una primera meitat amb poques ocasions clares. El Parets va tenir les millors oportunitats en aquests primers 45 minuts, però no va aconseguir materialitzar-les en gols, deixant el marcador a zero a l'interval.

La situació es va complicar per al Parets a l'inici de la segona meitat, quan Lamin Nyabally va marcar el que seria l'únic gol del partit al minut 51, donant avantatge al Can Gibert. Després d'aquest gol, el Parets va augmentar la seva pressió i va dominar la possessió, mentre que el Can Gibert es replegava a defensar-se profundament dins del seu camp. Malgrat diversos intents i un domini clar de la pilota, el Parets no va poder trobar el camí del gol, topant-se amb una defensa ben organitzada i mancant de punteria en els moments clau.

Aquesta derrota suposa el quart partit consecutiu sense guanyar per al Parets, que cau a la setena posició de la taula amb 35 punts, encara en zona tranquil·la però en una dinàmica negativa. Amb l'esperança de revertir aquesta situació, el Parets visitarà en la jornada vinent el camp del líder, el Manlleu, en un intent de sorprendre i començar a sumar punts de nou. Aquest pròxim enfrontament es presenta com una oportunitat per a l'equip vallesà de trencar la seva mala ratxa i recuperar confiança en la competició.