Pedro Lino
60'
65'
Bambo Danfakha

Mal partit dels vallesans que mai va estar còmode en el partit i el Mataró en contraatacs va sentenciar el partit

En un diumenge complicat per al Parets, el conjunt vallesà no va aconseguir desplegar el seu millor joc davant d'un Mataró que va exhibir una gran competència, enduent-se els tres punts en un enfrontament clau.

El partit va començar amb dificultats per al Parets, que es va veure superat per la pressió alta del Mataró, dificultant la seva habitual fluïdesa en la combinació de joc. Malgrat una oportunitat daurada de gol, va ser Iker Batista qui va obrir el marcador per al Mataró, afegint pressió al conjunt local. El Parets va tenir una clara ocasió per igualar el marcador just abans del descans, però la primera meitat va acabar amb un avantatge mínim per als visitants.

La represa va mostrar un Mataró més cautelós, posicionant-se amb l'objectiu de protegir el seu avantatge i buscar espais en contraatacs. El Parets va millorar en possessió de pilota, però no va aconseguir traduir aquest domini en ocasions clares de gol, tot i tenir algunes aproximacions que podrien haver canviat el curs del partit. El drama per al Parets va augmentar als minuts finals, quan, en el seu afany per la remuntada, va quedar exposat als contraatacs del Mataró, que va aprofitar per ampliar el seu avantatge amb un gol de Kilian Cabrero. Ja en el temps de descompte, Adel El Jemili va sentenciar el partit amb el tercer gol per al Mataró, deixant el marcador en un contundent 0-3.

Aquesta derrota situa al Parets en la quarta posició de la classificació, acumulant un total de 35 punts. La jornada vinent presenta un nou repte per al Parets, que visitarà el camp del Blanes, un equip situat en la zona baixa de la taula, amb l'esperança de recuperar sensacions i tornar a la senda de la victòria.