Adrián Biboum
Arnau Congost
89'

Partit d'anada i tornada entre Parets i Banyoles que acaba amb un empat a tres

En una tarda de futbol frenètic, el Parets i el Banyoles van oferir un espectacle per al record, empatant a tres gols en un duel marcat per les emocions fortes i un final envoltat de controvèrsia.

El partit va començar amb un Parets enèrgic, que va avançar-se en el marcador gràcies a un gol de Pol Esteban des d'una acció a pilota parada. No obstant això, el Banyoles no va tardar a respondre, igualant el resultat al minut 22 per mitjà de Sergi Ferrusola. Amb el marcador igualat, el Parets va tenir diverses oportunitats per tornar a posar-se per davant, cosa que va aconseguir a 10 minuts del descans amb un gol de Daniel Rodríguez. La primera meitat es va tancar amb avantatge per al Parets, però el millor estava per venir.

La segona meitat va elevar la intensitat del duel a nivells màxims, amb un partit que es va convertir en un vaivé constant d'oportunitats per a ambdós equips. Baba Kanuteh va posar l'empat en el marcador al minut 52, però el Banyoles va aconseguir avançar-se novament gràcies a un altre gol de Sergi Ferrusola quan faltaven 10 minuts per al final. Quan tot semblava perdut per al Parets, Marc Arroyo va emergir com l'heroi dels visitants, marcant el gol de l'empat en temps de descompte després d'aprofitar una pilota lateral. La polèmica va arribar just després, quan una acció dubtosa va ser assenyalada com a fora de joc, privant el Parets d'una clara oportunitat de victòria.

Amb aquest resultat, el Parets suma un valuós punt fora de casa i es manté en la lluita per les posicions de play-off, situant-se quart amb 35 punts. El seu pròxim compromís serà contra el Mataró, en un partit on buscaran assolir una victòria que els permeti continuar somiant amb les posicions de privilegi.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental