( - )

El Sant Feliu de Codines s'enfonsa davant el Ripollet en un partit que es complica des del penal fallat

0 - 4
22'
Ramón Manzarena
40'
Rubén López
47'
Lars Carrillo
49'
R. López
46'
Xavier Pérez Javier Romero
57'
Joel Estudillo Ramón Manzanera
60'
Mario García Oriol Alsina
Said Ennassyri Kuru
71'
Biel Berenguer Fran Pujol
71'
72'
Kevin Maldonado Hugo Lozano
Mario Sánchez Jaume Vallcorba
74'
74'
Osoman Dukureh Lars Carrillo
34'
Javier Romero
Dídac Cunill
71'
71'
82'
Óscar Jaén

Derrota dels codinencs en un partit amb molta tensió, que els deixa a quatre punts amb sis finals per disputar-se

El Sant Feliu de Codines va patir una derrota dolorosa en el partit avançat de la jornada contra un Ripollet que demostra per què és un dels equips capdavanters de la categoria.

Els codinencs, que van començar el matx mostrant bones maneres, van veure com un penal fallat per Jep Nortés al minut 15, els passava factura només cinc minuts després, quan Ramón Manzanera del Ripollet marcava un gol magistral des de fora de l'àrea. El Ripollet va tenir l'oportunitat d'augmentar el seu avantatge amb dues ocasions molt clares que els jugadors del Sant Feliu, Isaac Tantinya i Xavier Ferrer, van aconseguir desbaratar sota pals. Tot i això, abans del descans, una manca de comunicació a la defensa local va propiciar el segon gol per part de Rubén López, deixant els del Vallès Oriental amb un difícil 0-2 al marcador.

La segona meitat no va oferir millors notícies per al Sant Feliu, que va veure com en només quatre minuts el Ripollet anotava dos gols més, obra de Lars Carrillo i Zakaria Abed, deixant el marcador en un desolador 0-4. La situació es va agreujar quan Dídac Cunill va ser expulsat, en un trifurca al mig del camp, deixant al Sant Feliu amb deu homes i sense opcions de reacció.

Amb aquest resultat, el Sant Feliu de Codines continua a quatre punts de la salvació, amb sis finals per disputar-se. Els codinencs ja preparen la seva visita al camp del Vic Riuprimer, en el que serà el primer dels sis enfrontaments decisius que li resten, en una lluita per evitar el descens que es preveu èpica i plena de tensió.