60'
Pau Barcons
Juanpe Blázquez
65'

Triomf decisiu dels codinencs contra un rival directe i continua la bona dinàmica

Amb la victòria de diumenge per 2 a 1 contra el CE Navàs, els vallesans encadenen la cinquena jornada consecutiva sense conèixer la derrota i surten de la zona de descens.

Al Sant Feliu se li van posar molt bé les coses quan al minut 4, en una falta lateral, Gerard Palau, sorprenia el porter rival, posant l'1 a 0 al marcador. A partir d'aquí, el partit es va anar trencant a mesura que evolucionava la primera part, convertint-se en un joc d'anada i tornada, sense que les línies de mig tinguessin massa protagonisme. Els dos equips van tenir algunes ocasions per moure el marcador, però certament els visitants van disposar d'alguna jugada molt clara per posar la igualada, tanmateix, el bon posicionament defensiu dels vallesans, els pals i el porter Lucas, que una setmana més va estar providencial, van fer que arribéssim a la mitja part amb l´1 a 0.

A la segona part, el ritme no va ser tan intens, l'atípica calor que va minvar físicament als dos equips, i el fet que el Sant Feliu va tenir una mica més el control de la pilota, van fer que el partit es ralentitzés una mica. Al minut 67, Adrià Turón, en una jugada amb una mica de fortuna, posava el 2 a 0 al marcador. El partit es posava molt de cara per als locals, que els últims 20 minuts es van dedicar a contemporitzar el joc per mantenir el resultat davant un Navàs que intentava buscar reduïr distàncies sense massa fortuna. Al minut 93, Dídac Sánchez, marcava per al Navàs, després d'aprofitar un rebuig del pal. El gol seria intranscendent, i ja no va haver-hi temps per més.

Els vallesans estan vivint, en aquestes últimes setmanes, una evolució notable en el joc, consolidant conceptes i automatismes que el míster porta treballant des de principi de temporada. Per altra banda, els codinencs han assolit un grau de confiança que els ha fet entrar en una dinàmica molt positiva que s'està veient recompensada en els últims resultats.

El Sant Feliu de Codines actualment té 19 punts, és tretzè el classificat i es troba fora la zona de descens. La jornada vinent, després de l'aturada de carnestoltes, tindrà una nova final al camp del Rubí Atlhetic 2016 CF, que en aquests moments suma un punt més que els codinencs.