89'
89'
Iker Palomero
89'

Bon partit i bones sensacions pels codinencs per afrontar l'últim tram de la temporada

Aquest cap de setmana, el Sant Feliu ha aconseguit un punt més a la seva cerca per la salvació després d'enfrontar-se al CE Can Rull, un equip situat a la vuitena posició del grup 4 de la Segona Catalana.

En un partit marcat per l'alta concentració i una estratègia clara basada en una sòlida defensa i l'aprofitament de contraatacs, el Sant Feliu va dominar majoritàriament la primera meitat, creant diverses oportunitats de gol que no van fructificar fins al minut 36, quan Gerard Palau va executar de manera magistral un lliure directe, donant l'avantatge als locals. Malgrat algunes aproximacions del CE Can Rull, especialment en jugades a pilota parada, els locals van mantenir el control fins a l'arribada del descans amb un 1-0 al marcador.

La segona part va veure com el CE Can Rull intensificava la seva pressió a la recerca de l'empat, aproximant-se perillosament a la porteria del Sant Feliu, que va saber contenir les envestides dels visitants. Tot i això, al minut 73, una controvertida jugada va acabar en penal per al CE Can Rull després d'una pèrdua de pilota del Sant Feliu al mig del camp. Les protestes dels locals per una suposada acció neta del defensor no van canviar la decisió de l'àrbitre, i Daniel Domínguez va igualar el marcador des del punt de penal. Els instants finals del partit van ser d'intens atac per part del Sant Feliu, que va veure com dues grans aturades d'Iker Palomero, porter del Can Rull, mantenien el marcador en empat. El partit va acabar amb dos jugadors del CE Can Rull expulsats per protestar decisions arbitrals, afegint més tensió a uns últims minuts carregats d'emoció.

Amb aquest empat, el Sant Feliu es manté en la lluita per evitar el descens, situant-se a cinc punts de la salvació, actualment marcada pel Rubí Athletic 2016. Amb bones sensacions i l'esperit combatiu més viu que mai, el Sant Feliu afrontarà el seu pròxim enfrontament contra l'Olímpic Can Fatjó, un rival directe en la batalla per la permanència, després de Setmana Santa.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental