Sito
89'
89'
Andrés Dil

El Mollet s'imposa al Caldes en un duel marcat per la igualtat i els errors defensius, que es va resoldre als últims minuts

El derbi vallesà disputat aquest diumenge al municipal Germans Gonzalvo de Mollet ha estat un espectacle futbolístic que ha deixat els aficionats amb el cor en un puny fins al xiulet final. En un enfrontament entre dos equips ben preparats i amb els deures fets, el Mollet ha aconseguit una victòria vital que els allunya del descens i posa pressió sobre els seus rivals més propers a la classificació.

Durant els primers 15 minuts, tant el CF Caldes com la UE Mollet van dedicar-se a sondejar les defenses contràries, en un joc mesurat on cap dels dos conjunts volia arriscar més del compte. No obstant això, després d'un inici prometedor, el CF Caldes va començar a patir una sèrie de pèrdues de pilota que van acabar donant avenç a la UE Mollet, la qual va saber aprofitar aquests errors per crear perilloses ocasions de gol. La primera meitat va acabar sense gols, però amb la sensació que la UE Mollet podia tenir l'avantatge si continuava explotant els errors del CF Caldes.

Ja entrats en la segona part, on un córner ben executat per la UE Mollet va trobar a Andrés Varese completament sol, permetent-li obrir el marcador amb un remat impecable. La insistència de la UE Mollet es va veure recompensada vuit minuts més tard quan, després d'una nova pèrdua de pilota del Caldes, Ian Alessandro va aconseguir doblar l'avantatge. El CF Caldes, en un intent desesperat de tornar al partit, va veure com un llançament de falta de Chema Aznar es convertia en el gol de l'honor, tot i que de manera inesperada, quan el porter local va introduir la pilota a la seva pròpia porteria.

Amb aquest resultat, el Mollet suma 30 punts, situant-se cinc punts per sobre de les posicions de descens, mentre que el CF Caldes roman tercer amb 39 punts. La jornada vinent promet emocions fortes amb el Mollet visitant el Cardedeu en un nou derbi vallesà a Primera Catalana, i el Caldes enfrontant-se al Roses en un partit clau per mantenir les seves aspiracions de promoció.