44'
Ramón Suarez
61'

Empat a zero en un duel on Les Franqueses mereix més

Aquest dissabte, el municipal de Corró d'Avall va ser l'escenari de la presentació de tots els equips del club, un esdeveniment que va precedir un emocionant duel en el qual el primer equip de Les Franqueses va enfrontar-se al Barcino. Malauradament, l'esperat enfrontament no va veure gols, malgrat l'emoció viscuda a la grada.

La primera meitat del partit va mostrar un equilibri evident, amb les Franqueses controlant constantment el joc. En canvi, l'oponent va optar per una estratègia defensiva sòlida i joc a la contra, en un enfocament tàctic menys arriscat. No obstant això, aquesta primera meitat no va oferir ocasions clares de gol per a cap dels dos equips, i el marcador va romandre intacte amb un 0-0 al descans.

La segona meitat va començar amb un augment d'intensitat per part de Les Franqueses. L'equip local va gaudir de diverses oportunitats clares per trencar l'empat, però la falta d'encert va ser un obstacle constant. El porter rival i la defensa del Barcino van impedir amb fermesa que el baló trobés el fons de la xarxa, especialment davant de tres ocasions clares que van acabar en rematades desviades. Malgrat aquesta falta de gols, Les Franqueses van continuar millorant el seu joc i van exercir una pressió constant sobre l'equip rival, que es va tancar dins de la seva àrea.

Tot i que el marcador no es va moure, Les Franqueses van oferir una actuació destacada en un partit que els deixa amb 7 punts en la meitat de la classificació. El pròxim partit serà fora de casa en un esperat derbi vallesà de la Segona Catalana, enfrontant-se al Martorelles.