29'
Naim Munivez
49'
Óscar Ramírez

L'equip vallesà fa un partit ben sòlid i suma els tres punts contra un rival directe per la salvació

En un enfrontament crucial per les aspiracions de permanència, el Mollet va aconseguir una victòria vital contra el Begur, un rival directe en la lluita per evitar el descens.

Des del començament del partit, l'equip vallesà va mostrar una organització exemplar tant en defensa com en atac, generant dues oportunitats molt clares de gol que van anticipar el que seria un domini continuat durant la primera meitat. El gol de la diferència va arribar al minut 22 per cortesia de Ferran Giménez, qui va saber aprofitar una pilota aturada per batre el porter rival i posar per davant al seu equip. Aquesta anotació va afegir confiança al Mollet, que va arribar al descans mantenint la mínima avantatge però amb la sensació de control sobre el joc.

Al retorn del vestidor, el Begur va intentar canviar el guió del partit amb una actitud més ofensiva, però es va trobar amb un Mollet extremadament ben organitzat i sòlid defensivament, que va saber mantenir a ratlla qualsevol intent d'atac del seu adversari. Malgrat disposar de dues ocasions clares en situacions de un contra un amb el porter, els vallesans no van aconseguir ampliar el seu avantatge fins al darrer sospir del partit. Fou en el temps afegit quan Ian Alessandro va protagonitzar una contra letal que va acabar sentenciant el partit a favor dels vallesans, aportant no només tres punts d'or sinó també un impuls anímic inestimable de cara a les properes jornades.

Amb aquest triomf, el Mollet es situa a només un punt de la salvació, encarant amb esperança i una renovada confiança el seu pròxim compromís fora de casa contra un dels equips de la part alta de la taula. La bona dinàmica adquirida en aquest partit clau es perfil com l'aliada perfecta per continuar lluitant pel somni de la permanència en la categoria.