Erik Álvarez
86'
89'
Mauro Espósito

Gran partit dels vallesans contra el cuer per mantenir viu el somni de la permanència

En un enfrontament que es perfilava com a decisiu per a les aspiracions de permanència de tots dos conjunts, el Molletense ha aconseguit una victòria clau que manté vius els seus somnis de salvació. El partit, jugat sota una intensa pressió amb l'empat no sent una opció per a cap dels equips, ha acabat inclinant-se a favor dels locals gràcies a una actuació destacada i moments de brillantor ofensiva.

Des del xiulet inicial, el Molletense va mostrar la seva determinació per segellar el triomf, amb Roger Carricondo liderant les primeres aproximacions perilloses. Tot i això, va ser Nico Arandilla, al minut 34, qui va obrir el marcador després de rebre una assistència magistral de Mamadou Sidibe, superant al porter visitant, Chamkhia. La reacció de l'Ibèria no es va fer esperar, desafiant la porteria defensada per Edgar Ortega amb intents significatius de Bryan Castro i Alejandro Pacheco. El moment clau va arribar just abans del descans quan una excel·lent jugada entre Nico Arandilla i Mamadou Sidibe va duplicar l'avantatge del Molletense, situant el marcador en 2-0 i aportant una dosi de tranquil·litat fins al descans.

La segona meitat va veure un Ibèria agressiu, buscant reduir la diferència i pressionant al camp rival. Malgrat els esforços dels visitants, que van aconseguir marcar a través d'Oriol Ramos al minut 76, el Molletense va resistir, mantenint-se ferm davant dels nervis i la pressió creixent.

Aquesta victòria situa el Molletense en la 17a posició amb 22 punts, a 9 punts de la zona de salvació, però amb l'avantatge de comptar amb un partit pendent. El pròxim compromís de l'equip serà el partit ajornat contra el Canyelles, previst per al 4 d'abril a les 21 h, una cita que podria ser crucial en la seva lluita per evitar el descens.